lauantai 2. joulukuuta 2017

"SPEDICTIONS"......Supo/CCCP/Valpo/asiaa....

2/12-2017.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.



Sain yllätyksekseni  viestin  "nettipoliisisupolta" ,   että  olisin  kuulemma  jossakin vaiheessa  loukannut  jotakin  tuntematonta  tahoa jollakin  lailla  kirjoituksissani/kuvien  jakamisessa ja  senpä  vuoksi  olen  24  tuntia  ns pannassa  enkä sen  aikana  voi  käyttää  FB   sivustoani  .
Tuntuupa  melkein samalta  että oltaisiin  KImjamsumpulloposki  P/Koreassa ja  salaineen poliisi  tarkkailee  ihmisten käyttäytymistä  nurkan takana.
Syy  FB   24  tunnin   "pakkokatkoon"  taitaa  olla  tämä:
Aikamatkaajan  näkymäni , joita  olen  ylöslaittanut  noin  40  vuotta  ja  viimeiset  5  vuotta  myöskin  FB:kin kanavilla. Ne ovat  onnistuneet/tapahtuneet  niin hyvin ,että  maailmassa  oleva  paha  on   herännyt. "Ekku  perskelees  tietää  varoittaa  ihmiskuntaa   tulevilla  katastrofeilla/sodilla  ja  sehän ei ole  oikein....haukkuu  lisäksi  herra  putleria/Kimjamsumpulloposkea/trummpia  ja  kehtaakin syyttää heitä tulevasta  maailmasodasta......pannaan  Ekun  kone  tukkoon....liikaa  melskaa  vanha  ukko...".
Toiseksi  olen varoittanut  (Arto  Laurin)  myötävaikutuksella  Eurajoen atomivoimalasta ,  siihen  liittyvistä  vakavista rakennevioista ,sekä että  voimalan omistaa  tosiasisassa Venäjä.
Kolmanneksi   laitoin    niin  bolgiini , kuin myös  FB  seinälleni  Edward Snowdenin  "meitä valvotaan"  kirjan jossa  paljastetaan  miten  älypuhelimia/sähköposteja/viestejä  kuunnellaan  salaa  ja  niiden tieto varastoidaan  myöhemmin kuunneltaviksi.
Nyt on siis  "suuri supo/tiedustelu herännyt".  Koska  kyseinen  instanssi  koostuu  melkein  pelkästään vanhasta  punaisesta  Valposta  (kommunisti) se ei tykkää  heidän vastaassaan  olevista  (Suomalaisista)ihmisistä  ja koettavat  jarruttaa  heidän  some/työtään.
Niinpä  ihan kiusallani  julkituon  lisää Edward  Snowdenin  kirjassa  olevia   lyhenteitä joiden kautta pääsette  salatuille  somesivuille. Naputelkaa  hakusanat  ja  tulette  tietämään lisää.
¤¤¤
Csec , Communications  Security  Establishment  Canada.
DIA, Defence  Intelligence Agency.
DNI  Digital Network Intelligence.
FIVE EYES, Fvey..... 5  silmää  = NSA,CSCE, GCHQ.
IC, Intelligence Community.
MHS Menwith Hill Station.
Selector, selektori.
Natolla  on....Sigint  yhtiötyökumppani, joka  pystyy  valvomaan koko  Suomen  some/puhe/viestintäliikennettä.
Ylhäällämainitut  ovat vain pieni osa  "sua kuunnellaan"   valtioiden  harjoittamasta  salakuuntelusta  ja   jos ja kun hankitte Edward Snowdenin kirjan  ( Glen Greenwald)  niin tulette  tietämään paljon lisää...
Muistakaa  että jos teillä on ns älypuhelin  sitä voidaan salakuunnella vaikka se olisi  ns kiinni. Kiinnittäkää huomiota  puhelimenne  virrankulutukseen.Jos  se  on illalla täysi  100  %  ja jos sen suljette yöksi, niin aamulla  avattuanne  sen virran pitäisi olla  edelleenkin noin 99-100%  täysi.
Jos  virtaa on jäljellä vaikka  65-75  % se on ollut  avattuna  yön  aikana  ja  sen kautta on kuunneltu  teitä/ympäristöänne.
Käyttäkkää  vanhaa Nokialaista  mallia (simpukkaa  esim)  .Sitä   ei voida  salakuunnella. Ainoastaan normaalilla  tukimastokonstilla. Jos  haluatte matkustaa (kuten minä  itse) niin ottakaa  Nokialaisesta  kännykästä  akku pois  ja  voitte liikkua ilman että sinua seurataan.
Lopuksi:  jos  tämä plogini  "hiljenee" niin  se on sammutettu  "vieraan vallan/supon  toimesta".
Onneksi Joulu on tulossa.....vai mitä?

Ekku Mattila.