lauantai 30. joulukuuta 2017

Aatamin synty.

30/12-2017.
Ekku mattila.
Aikamatkaaja.



Kun  maapallon  jätti-ihmishirviöt  olivat  hävinneet, niin  X  rotulaiset   sopivaa   DNA  jalostuspaikkaa  rakentamaan. Siellä  oli tarkoitus  aikaansaada parempi  ihminen , järkevä  sekä  inhimmillinen, ajatteleva  ja    huomista  varten. Tehkäämme  uusi ihminen  kuten  me olemme.Tehkäämme  hänet  meidän kaltaiseksemme.Kuten  yksi meistä.Omaksi  kuvaksemme.............kuvaksemme.
Paikaksi  valittiin   nykyinen  Mesopotamia ,Eufrat  ja  Tigrisjokien  haarautuma, jossa  ruoho  oli  vihreää,  puut  varjostivat  aurinkoa, jossa linnut  lauloivat ja maa  vesannoi  ylenmäärin. Paikka oli kuin paratiisi. Kuin paratiisi.
He rakensivat   kahden kilometrin  levyisen ,pyöreän ,läpinäkyvän ja  rikkoutumattoman   muovikalvon, korkeutta   500  metriä. Sen sisälle  istuttivat  lisää puita  ja pensaita , ihania hedelmäpuita, marjoja  ylenmäärin, kukkia  väriloistossaan, puiden oksilla   linnut lauloi, purot  solisi ja  koko paikka oli  kuin paratiisi. Juuri  sellaiseksi  se oli  suunniteltu ja rakennettu.
Paratiisi.
¤¤¤¤¤
He verenperinnön suorittivat. Omasta itsestään DNA:ta, siitä  geeni/molegyyli,  Heeliksiä  lisättiin  Nukleotidiketjuun, nyt  tarkemmin RNA:ta , m RNA, sopiva määrä  solutumaa ja Ribosomia, 46  Kromosomia, meistä perintöainesta  itsestään, vähän Prokaryoottia, sekä geneettistä metarvaa ja  kaiken päälle suojaava  solukalvo.....ja siinä se sitten on.  Verenperintö  on valmis. DNA  on  kehittynyt. Nyt  ihminen  on kuten me itse. Hän on  meidän kuva. Samanlainen  kun me, X rotulainen on syntynyt. Kutsutaan häntä Aatamiksi.
Aatami.

Ekku mattila.

Jatkuu....