maanantai 13. marraskuuta 2017

"Korvat seinillä on....sua kuunnellaan.."

13/11-2017.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.

Sain  tyttäreltäni issenpäivälahjaksi   Edward Snowdenin  ...Glenn  Greenwald  nimisen kirjan ja  se todella avaa  ihmisten "kännykkäsilmät".
Kirjassa  paljastetaan miten usa   vakoilee ja  on aina vakoillut  kansalaisiaan  ensin puhelimia kuunnellen, sitten  sähköpostia , kännykkäliikennettä  ja  nyt  älypuhelinaikaudella  niitä  viimeisimpiä  puhelinalan  laitteita.  Juuri  älypuhelimet  ovat "heille"  helppoa  kamaa. On vuosia pystytty  avaamaan  suljettuna ollut  älypuhelin  ja  sen kautta  kuunneltu  huoneissa tapahtuvia keskusteluita. Tästä  "epäkohdasta"  olen tiennyt jo useamman vuoden  ja  pyrkinyt  haittaamaan  salakuuntelijoita  pienellä kiusanteoilla..
En ole  ottanut  älypuhelintani  lainkaan  mukaan  automatkoilleni.
Minulla on noin 100  vanhaa Nokialaista  mallia joita  käytän ja  vain silloin jos  otan yhteyttä  johonkin.  Otan sellaisesta   aina akun pois ja jos  on todella tärkeä  asia , käytän vain yhden kerran prepaidkorttia ja  heti nakkaan sen jorpakkoon kahtia leikattuna.
Jos on OOOIKEEIIN  tärkeää asiaa jollekin, menen autolla hänen  kotiinsa  ja jutellaan  "politiikkaa"..
Varmuudeksi  autossani  on päällä  "sekoittaja", joka  estää  mahdollisen  "luteen"/muun laitteen  toiminnan. ..."jammy"....oujeeh.
Aina lataan illalla   älypuhelimeni  täyteen  100% , suljen ,  laitan  komeroon ja  aamulla  avaan.  Jos  siinä on  yhä virtaa  esim 99% niin  okei....mutta jos  virranmäärä on  vaikka  65-80%  , se on avattu ,siis  ollut koko yön päällä ja  sitä  on  siis kuunneltu.  Tämä keino on oiva konsti  tarkistaa  kuunnellaanko  puhelintasi.  "He"  eivät  vielä osaa  ladata  kuuntelussa olutta  puhelinta  ns  etänä  ja kun sen  tavan keksivät, niin ei hyvä.
Kyllä meillä Suomessakin osataan  tuo  salakuunteluasia. Lähinnä  sellainen masto on  Ylistaron  kirkkoa  lähellä, noin  3 km  Isoonkyröön päin. Vanhaa hiekkatieä. Se  kerää  kaiken puh/viestiliikenteen  180 km  säteeltä   ja laittaa  automaattisesti talteen vastaisen  varalle. Olkaa siis  valppaana  oi kansalaiset  ja  ottakaa  neuvostani ns vaarin. Kiusa  se on pienikin kiusa  sanoi  hiiri kun norsun  jalalle kusi.

Ekku Mattila.