keskiviikko 8. marraskuuta 2017

Helsingin Lauttasaaren muisteloita.....

8/11-2017.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Tuumasin noin  kuukausi sitten,että jospa joku päivä ajelen Helsinkiin, sieltä Lauttasaareen ja sitten matinkylään ja koska olen sanani   mittaaneen miäs , niin  eilen tein.Km  tuli    995   kaikkiaan  ja  tänäaamulla  tulin kotio.
Minulla oli hiukkasen asioita juu.  Menin  myöskin vanhan  SA/paikkani ohitse , saman jossa   armeijjakaverini  menetti henkensä ja josta olen  aikaisemmin  jo kertonut.  Koska  minulla on  blogissani  kohta   4000  sivua  ja  moni hyvä juttuni hukkuu  sinne, niin toistanpa  sen tapahtuman tässä ja nyt....
Työkaverini  sanotaan häntä vaikka  Unto Marttilaksi  asui  Lauttasaaressa. Hän  oli poikamies  henkeen ja vereen ja  keräili  erilaisia  aseita  jo niitä hänen  asunnossaan oli  pitkin seiniä.  Huolestuin kun hän  kertoi  että jokainen niistä aseista  oli ladattu....ei hyvä sanoin, mutta  Unto  sanoi ettei tänne  kukaan  tule. Tämä on kerrostalo  ja siksi  turvallinen.
Yksi  päivä  Unto valitti päänsärkyä   ja  lähti kesken työpäivän kotiin  ja pum..pum..pum..pum!
Pum.
Hänen   siskonsa poika, sanotaan häntä vaikka  Eskoksi ,joka  käytti  huumeita oli  päässyt  jollakin konstilla  Unton asuntoon ja siellä varastamassa  aseita.  Unto  tuli asuntoonsa  ja  Esko  ampui  häntä  rintaan  kakskakkosella  (22) siis  pienoispistoolilla.  Esko luuli  Unton kuolleen  ja  häipyi asunnosta  muutaman aseen kanssa. Naapurit olivat  kuulleet laukauksia  ja  hälyttivät  paikalle poliisin,  Unto sairaalaan, jossa  ennätti  kertoa  kuka häntä ampui  ja sitten kuoli.
Jos  Unto olisi  uskonut  minua eikä  olisi  pitänyt  aseitaan  ladattuina.....niin..??
Vai mitä?


Ekku Mattila.