maanantai 25. syyskuuta 2017

Ulla tapettiin 18:sta puukoniskulla...

25/9-2017.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Noin 34  vuotta sitten, asuessani Keravalla,  sain asiakkaakseni  Järvenpääläisen  naisen. Sanotaan häntä vaikka Ullaksi.
Hän oli  noin  25  v.
"Näetkö  Ekku..hän sanoi....tuosta entisestä sulhasestani mitään..?....hän on Marokkolainen ja hyvin mustasukkainen  minusta...jätin hänet  kuukausi sitten ja  koko ajan, päivästä  toiseen soittelee minun  ovikelloani ja huutelee tappavansa minut...sinua ei kukaan  saa..".
Katsoessani naisen valokuvaa  huomasin heti että  Ullalla  on tavattoman  kovat  kuolon  merkit....eikä mitään ole  enää tehtävissä  ajattelin ...."Mutta hei sanoin..eikö sinun kannattaisi  muuttaa kotikaupunkiisi  Jyväskylään..?..siellä olisi varmasti  kivempaa asustella ja tuttujasi olisi  ympärilläsi....eikä se tumma mies  enää sinuun perääsi lähtisi...muuta sinne Ulla".
Koetin kuitenkin  estää  tulevan tapahtuman.....muuta..muuta...
"En voi sanoi Ulla.....olen tottunut   Järvenpäähän...työpaikkakin on hyvä....saan tarjoilijan ammatissa hyvää palkkaa...vuoro/sunnuntailisät ovat  suuret...en voi vaihtaa  työtä  , enkä  kaupunkia."
Vaikka  kuinka yritin kertoa Ullalle että vaihda kuitenkin edes työpaikkaa , mutta  en onnistunut  ja niin hän lähti....odottettavaan kuolemaansa.
Noin  puolen tunnin kuluttua soitin Järvenpään poliisiasemalle,sekä kerroin Ullasta, hänen  työstään tarjoilijana,  entisestä mustasukkaisesta  Marokkolaisesta sulhasestaan, sekä siitä että  se tappaa Ullan....
"Emmehän me paratkoon  ehdi jokaista  ihmistä  valvoa...ei meillä ole  resusseja....otamme ilmoistuksesi  kuitenkin vastaan ja kirjaamme sen kuten tapana on....näkemiin....ai ettäkö oikein selvänäkijä olet  ammatiltasi....Ekkuko...aijaah...no näkemiin vaan...".
¤¤¤¤
Niin kului  viikko/kaksi ja  Järvenpääläisessä lehdessä/hesarissa/iltasanomissa  oli uutinen  :
Mies  tappoi  paikkakuntalaisen tarjoilijan  mustasukkaisuudessaan....iski puukolla   18 kertaa....mies on kotoisin Marokosta....odotti naista  tämän työpaikan edessä yöllä kello  03,00  ja  tappoi,
Puukolla  iski  kuoliaaksi.
Iski.

Ekku Mattila.