sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Pitäis katkaista paksu niska Pohjois- Korean Kim Jong-Unilta.

3/9-2017.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Oli  kiiruinen    kolme  päivää  ja  nyt  kyllä ehdin naputella  blokiini:
¤¤¤
Ja mennään  heti  Pohjois-Koreaan  ja  sen   johtajaan  jumsamjumpulloposkijamiin. Sanotaan häntä lyhyesti vaikka  Janiksi.
Hän  on vahvasti mukana  tapahtumaketjussa, jonka  tarkoituksena on sytyttää   ainakin  Eurooppa  tuleen.  Kautta  historian on    elänyt henkilöitä, joiden  myötävaikutuksena  on   syntynyt  miljoonia  kuolleita, niin siviileitä, kuin  myös  sotilaita.Jokaisen   muistissa on  Serbian  musta käsi terroristisalaseura, joka  salamurhasi  Itavalta-Unkarin    Arkkiherttuapariskunnan  ja  sen  seurauksena  koko Eurooppa   syttyi  sodan  liekkeihin.
Tulitikku oli  Gavrilo Princip.
¤¤¤¤
Toisen maailmansodan  aikaansai  herra taidemaalari   Aadolffi , jonka  edesottamukset/teot  sytyttivät  jälleen Euroopan tuleen  ja sen  myötä  kuoli  noin  80  miljoonaa  ihmistä.
¤¤¤¤
Nyt on  tulossa, ja  josta  olen kohta  10 vuotta varoittanut  Pohjois-Korean  herra Jan, jonka  päätehtävänä  on  aikaansaada  kolmas maailmansota  ja  se  suunnitelma on hyvällä  "mallilla"  jo.Somen/uutisten  mukaan maalla on valmiina  useita  vetypommeja  ja    yhden  tuhovoima  vastaa  noin 1000  tavallista atomipommia.  Nagasakiin/Hiroshimaan  pudotettiin  noin 20  kilotonnin  atomipommi  ja siis  Pohjois-Korealla  on  toimintavalmiina   ohjuksia  joissa on  parinsadan  kilotonnin vahvuinen  mannerten  hävittäjä. Per  ohjus.
¤¤¤
Koko  eletyn ihmiskunnan historian on piru  vallannut  ihmisiä, joiden tehtävänä  on  aikaansaada  sotia, sekä tavatonta  tuhoa.Jo  ennen   sellaisen ihmisen  syntymää  pirulla  on sormensa pelissä.
Sarvipää  valtaa  valitsemansa  ihmisen. Se  koulutetaan pikkuhiljaa  valittuun tehtäväänsä, vuosien saatossa  ja  juuri oikealla  hetkellä  sellaisen  teko/tehtävä  tulee täyttämään  pirun antaman  työn.
Kummallista, taikka  oikeastaan ei, on se,että  pirun valitsema  ihmisparka  on  jollain  oudolla  tavalla  jälkeenjäänyt  henkisesti,mutta  samalla  hänessä on saatanallista  voimaa.  Otetaan vaikka esimerkiksi  Gavrilo, joka ei osannut kirjoittaa, eikä kunnolla  lukea.Pomminheiton/ampumisen  hän hallitsi joka teki tehtävänsä, harmillista kyllä.
Sitten  Saksan  Aadolffi. Oli ensimmäisessä  maailmansodassa  taistelulähettinä, sai urotöistään  tavallisen  rautaristin, eikä  kuollut  millään taisteluiden aikana.Piru  suojeli  häntä  tulossa  olevaa päätyötään varten, teki tehtävänsä  ja sitten  kuoli  pois oman käden kautta. Hänkin oli  pirun valitsema  työläinen.
Kolmas  on Pohjois-Korean  Jan. Jo  hänen  käytöksestään huomaa  , ettei  miehellä ole kaikki ns kotona. Hihittelee  kuten  henkisesti  jälkeenjäänyt   mongoloidi, eikä  selvästikään ole  nykymaailman  tilanteessa millään lailla  mukana. Osaa ainoastaan  toljottaa  taivaalle, jossa  lentää ohjuksia valmiina  aloittamaan  kolmannen maailmansodan. Maailma ei ole  oppinut mitään  eletystä historiasta.  Sysäyksittäin  me etenemme  tulta kohden, emmekä voi sille yhtään mitään. Nyt olisi  ainoastaan vain yksi  keino jäljellä.
¤¤¤
Syntymän hetkellä  olisi pitänyt  vääntää niskat nurin niin Leniltä,Stalinilta, Maolta,Gavrinolta, Adol Hitleriltä, Pohjois. Korean Janilta. Koska  historia on jo eletty  ja  elossa  on  (ainakin vielä) Pohjois-Korean  pulloposki, niin  "tarttis teherä  jotakin"....Noin vaarallinen  henkilö  pitää  pysäyttää vaikka voimakeinoin. Niskat  nurin.Ennenkuin on liian  myöhäistä.  Se teko saattaisi  auttaa  ettei maailma  syty  hirvittävään sotien  paloon. Mossad..kuulee....järjestäkää  se  sydänkohtaus, joka  sammuttaa  ihmishirviön  elämän, että  maailma  voi  jälleen elää rauhassa.
¤¤¤¤
Trexnex  gatemdac  voitzego  edinctsau  etamdix.

Ekku  Mattila.