maanantai 4. syyskuuta 2017

666: selle.

4/9-2017.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Olen otettu:
Eräs  henkilö  on avannut  oman blokin, kuulemma vain  minua varten, jossa  hän kertoo sekä "paljastaa"    ns  tosia  asioita  persoonastani.  Tämä  henkilö aloitti  blokinsa  heti senjälkeen, kun sain syyttäjättämispäätöksen  , että olisin  antanut  häntä turpiin, kiskonut hänen morsmaikkuaan  kädestä, joka tunsi "kipua  sekä tuskaa".
"kohta  saamme Ekulta  paljon rahaa"  he  uhosivat. Mutta  eihän se niin mennyt.  En ollut edes  paikalla, kuten  syytökseen vastasin....en ole ollut edes paikalla.
Tämä henkilö  josta nyt kerron, häntä ei voi edes mainita  nimeltä ja siksi  sanon häntä  666:seksi. Kuten eilen jo kerroin niin piru   kaappaa   valtaansa  henkisesti heikkoja  ihmispoloisia  ja  yrittää  näillä  aikaansaada  epäsopua, katkeruutta, vihaa, sekä suuremmassa  mittakaavassa  kokonaisten mannerten  alueella  syttyviä sotien paloja.  Tälläisiä tapahtumia  on historia  tulvillaan. Niin maailmasodat ja  nyt tulossa oleva Pohjois-Korean  aikaansaama , taikka ainakin sellaisen yritys, kolmas  maailmansota.
¤¤¤
Silloin kun olet  hyvä aikamatkaaja/ennustaja  ja teet sitä työtä  Jumalan voimalla, saat takuuvarmasti  elämäsi vaiheissa  vastaasi   pirun  valtaamia   ihmisraukkoja. Näille on annettu valta (niikuin Jobille kävi)  hankaloittaa  aikamatkaajan työtä  erilaisilla konsteilla. Nykyajan  keino on juuri some jonka  "seinillä"  liikkuu valtavasti  uutisia, niin hyviä kuin myös pahojakin.  Mainitsemani  ihmispolo  666  on noussut haudasta, jonne  hän kyllä palaa  aika piankin ja  sitä ennen yrittää  vesittää/tuhota/aikamatkaajan  matkaani  väärillä  juoruilla , ivaten, solvaten , uhaten  hengenottamisellani  tyyliin.." tulehan  Ekku  Seinäjoella  olevalle  hiekkamontulle ja siellä minä  lopetan sinut  ettet  tuskaa,etkä kärsimystä tunne".."tule ensi  Tiistaina...tule  hame Ekku".
Tälläistä  puhuu  vain pirun  oma  666.
Nyt  piru luulee  että saavun  666 eteen  hiekkakuopalle. Takuuvarmasti jos sinne menisin, saisin siitä "hyvästä"  ns elinkautisen , suunnilleen  14 vuotta ja  666  mullan alle.  Voitte arvata  kuka  hekottaisi ns partaansa ??...koska  aikamatkaajan  työ , jossei muuta, niin ainakin  heikkenisi   muutamiksi  vuosiksi. "Raamattu  sanoo että  käännä  vihamiehellesi  toisenkin posken, mikäli  sinua lyödään. Jos niin tekisin  666  olisi  voittaja  ja minä mullan alla.
Meillä aikamatkaajilla  on hyvä  suojelija. On aina ollut ja niin tulee aina olemaan. Amen. Tämän 666:sen  elämänkaari  on kohta loppumassa, koska  epäonnistuttuaan  tehtävässään, ei hänestä ole enää pirulle mitään hyötyä. Hänen äitinsä  kuoli  syöpään.Samoin  muitakin  lähisukulaisiaan. Odotettavissa  siis on  666:sen  syöpään  kuoleminen  ja  kenties jo tämän vuoden  aikana, ennen Joulua. Tottakait  tulen hänen hautajaisiinsa, mutta vasta  seuraavana  päivänä. Kukkia  saat  sekä pienen  runonvärsynkin. Suunnilleen  näin:
¤
Arxemish  edxas  xolloweit   gesi.