lauantai 5. joulukuuta 2015

Kaksoisolentoni ja mä itte.

5/12-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Kaksi naista  ilmestyi asiakkaakseni joskus vuonna 1993.
He olivat hyvin kiitollisia saamastaan avusta ,että neuvoista joita annoin heille Ultra-päivillä  muutamaa viikkoa ennenmmin.
Ne pidettiin Kuortaneella.
Kuulemma tiesin todella hyvin heidän entiset elämänsä. Kerroin tarkasti mitä sairauksia heillä oli sekä annoin niiden hoitamiseen   tarvittavat luonnon lääkkeet. Jokainen muukin joita hoidin  Ultra-päivillä  olivat otettuja  ammattikyvystäni hengen tiimoilla.
Vaikka he kertoilivat tarkasti   Ultra-päivien tapahtumista , en kehdannut heille  vastaan väittää.
Jos olisin sanonut etten ole ollut kertaakaan Tapani Kuninkaan  järjestämillä päivillä , eivät  he olisi asia  uskoneet. Sen takia kuuntelin sekä nyökyttelin  tärkeän näköisenä.....tyyliin..ahaa...aijahaa..niin..niin...kas..kas....hyyvää...hieno juttu....niinpä...ja ja
hyvää...
Kiitolliset  asiakkaat lähtivät ja minä heti kalenteriani tutkimaan.
Ensin kysyin vaimoltani että muistatko  missä oli  tuona päivänä ??  ja  hän muisti...Koko päivänhän korjasit sitä vanhaa pas....eiku pakettimersuasi...aamusta saakka iltaan asti....ja kuuleman perusteella oli hankaliakin paikkoja vaimoni veisteli.....sillai  ..meinaan...köh.
Etten vaan olisi vahingossa kilosanojakin  viljelly ??
Juu.
Noh..taas  tulee mieleeni......kuka himskatti esiintyi minuna niillä Ultra-päivillä Kuortaneella??
Täh?   Toisaalta pää-asiahan on se että olin hyvä tietäjä sekä kaikki tykkäsivät persoonastani...kuten tänäkin päivänä....(nyt meinaa naurua tulla ..hehheh)....
Siis....jossakin on samannäköinen mies kun minä.
Haaaah....missäs isäni on aikoinaan liikuskellut....?..Köh...
Juu...

Ekku Mattila.