sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Kiroileva ..piip..muurari...piip.

20/9-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Kävin aamulla syntymäkotikunnassani Alahärmässä ja kuulin että tuttu muurari , herra X oli päässyt taivaaseen......101 vuotiaaksi eli.
Mies oli kuulkaa tavattoman hyvä muurari , täyden kympin työtä aina teki.Vain yksi "paha" vika sotki hänen  päivänsä ........kiroileminen....Hän sadatteli koko ajan ja voi sanoa että joka toinen sana oli   #"#"!!¤#¤#"!!....ja ne tuli Härmälääsellä volyymillä. Kovaa sekä syrämen pohjasta.
Esim yksi perhe ei  kertaakaan hänen apuaan pyytänyt. He olivat Jehovalaisia  ja hakivat muurarin, kun tarvitsivat Jepualta saakka. Kiroilevaa muuraria vierastivat...
Useasti tapasin  herra X naamakkain. Joka kerta meitin keskustelu sujui suunnilleen näin:
"Ka  piip...mitäs piip Ekku?.....Ookko piip terves piip ollu piip ? Mites piip vanhempas piip jaksaa piip?....Onko  piip Raimo piip Helesinkissä  piip  yhä piip ??....Missäs piip sä piip nykyisin   piip asut piip????....Kyllä perkeles on piip satanu piip koko piip kesä piip.....heletinmoinen särky piip on mun piip jalassa piip....noh piip eipä piip tässä muuta piip.....sano piip terveisiä piip tutuille piip..piip..piip....piip."
Heh..
Tänään tuumailin ,että kun ja jos herra muurari X  kääppäili taivhan portin eteen ja  kilautteli ovikelloa.....kun   Pietari tuli avaamaan  , niin  kuuliko  hän seuraavaa :
"Minä piip täällä piip....piip..piiiip..
Avaas ny helevetissä  piip se portti piip...emmä piip jesus piip jaksa täällä piip koko piip päivää piip seisoskelemaan piip......portti piip auki ja vitun piip nopiaa...."
Heh..

Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.