keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Kävin Torniossa ...."muutenvaan".

30/9-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.



Ihan huvikseni kävin Torniossa...juu.
Uskokaa lähimmäiset, että siellä on maailmanlopun meininki päällä. Tummia  isisipiruja  käppäilee  joka paikassa ja he käyttäytyvät kuin maailman (Suomen ) omistajat. 95%  heistä....on  20 vuotiaita kolleja/rintamakarkureita   jokainen ja jumalattoman hyväkuntoista porukkaa ovat. Todella  notkeasti  he hyppivät matalien aitojen ylitse , painivat  kuin  lähitaisteluja varten  ja  korvillaan kalleimmat älypuhelimet.
He  ovat sellaisissa  25  ihmisen ryhmissä kuin armeijassa ikään. Selvästi joukossa liikkuu pomoja ja heitä kuunnellaan .Useammalla on olallaan raskahko laukku..mitä se sisältää on arvoitus. Viinaa ei ainakaan , eikä sianlihaa...heh....laukku on jonkinlainen  taistelureppu sanoisin. Myös se on kumma asia sillä melkien jokaisella  on jaloissaan kalleimmat urheilukengät. Samaa varustusta näkee televisiokuvissa. Isisisisitaistelijoilla on samanlaiset kengät.
Sitten se naaman peitteleminen.
Hyvin moni kääntää päänsä pois jos huomaavat heitä kuvattavan.  Monella kymmenellä on huppari päätään peittämässä...miksi ??..kysyn minä. On aivan selvää että  Islaminjoukkoja heidän joukossa on ja paljon.Ja kun on Muslimeja , niin löytyy myöskin isismurhaajia.
Ainiin....eräs..tuttuni kertoi että  he ovat ostaneet 4 venettä....kalastustako varten (heh) ja jokaiseen mahtuu  40 henkilöä.
Noin 400-500 "sotapakolaista"  tulee Tornion kautta Suomeen joka päivä. Selvästi koko touhu on hyvin organisoitua .Se  tarkka lukumäärä sen todistaa.Jos se olisi päämäärätöntä  ryntäämistä, niin   tulijoiden määrä heittelisi huomattavasti päivässä....muutamasta sadasta muutamaan tuhanteen.
Nyt  heidän määränsä pidetään suunnitelulla tasolla..päivässä. Siis jossakin on  isopomo....herra X........ettei vaan herra Putler ?

Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.