perjantai 17. heinäkuuta 2015

Virolaiset murhasivat nukkuvan miehen.

17/7-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


1969 opin tuntemaan Espoolaisen perheen  ja heillä oli kesähuvila  Kirkkonummen lähettyvillä.
Mies oli armeijan   evp.
Heillä oli vain yksi lapsi, poika ja sanotaan häntä vaikka Taunoksi.
Hän oli pilallelettitty kakara , laiska sekä  saamaton ja kuulemma odotti vain tulevaa  miljoonaperintöään vanhempiensa kautta.
Mutta eihän se niin helposti mene.......sillä  vaikka Taunon vanhemmat olivat jo melko iäkkäitä, niin terveyttä riitti ja sitäkautta kenties pitkääkin ikää.
Ja  kolli hermostui. Rahaa olisi saatava vaikka millä konstilla ja sellaisen Tauno keksikin. Hänellä oli tullut Virontuttuja  vanhempiensa  liiketuttaviensa kautta .
Lupasi ,sekä maksoi jo etukäteen 100000 vanhaa markkaa Vironmafialle vanhempiensa murhaamisesta. Sopiva hetki tuli sillä Taunon vanhemmat olivat menneet  huvilalleen tulevaksi viikonlopuksi. Ja sinne yötämyöden , Heinäkuun paikkeilla   tappajat menivät , palkkionsa täyttämään.
Toinen odotti autossa ja   murhaaja  kiipesi paloportaita  toiseen kerrokseen.   Vuoteessa nukkui vain Taunon isä, sillä hänen vaimonsa oli  jäänytkin Espoon  asuntoon kovan päänsäryn takia.
Ase   pamahteli  kuusi kertaa ja  kuolema tuli.
Koska  viranomaiset eivät  tyhmiä ole, niin he tajusivat missä mennään. Jo seuraavana päivänä Tauno kuulusteluun ja muutaman tunnin päästä hän tunnusti. Kertoi kaiken.Ammattitappajat myös  ilmiantoi ja  sillä sipuli.
Ahneudella on se paskainen loppu.
Aina.

17/7-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.