sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Suljin ...."naamakirjani"..............

26/7-2015.
Ekku   Mattila.
Aikamatkaaja.



Avasin nettiini ns "naamakirjan"  noin 2 vuotta sitten.
Aluksi siinä oli noin 180 fb kaveria , mutta suunnilleen  3 kuukautta sitten määrä suorastaan  räjähti "silmille".
Kun laitoin seinälleni jättihaulikon/jousipyssyn/tykkien/ym kuvia , niin jopa alkoi kaveripyyntöjä tulla kymmeniä  päivisin/öisin.
Ympäri maailman......Kiinasta - Tahitisaarilta. Eilen fb kaveriani oli  1280......!!!!
Vaikka mistä.
Esim  Israelista  tuli  kavereita  noin   400.....erilaisia moottoripyörä"kerhoja"  ympäri maailman  300  .......Seinäjokikin mukana.....tykinkuulat. Juuri heille myin tekemäni raskaan tykin joka painoi 1000 kiloa ja se on heidän kerhonsa pihassa juuri nytkin.
Mutta antakaas olla !!!!!!!..
Näiden kaveriden mukana oli ja tuli paskapäitä virusten lähettäjiä joiden ainoa työ on aikaansaada mahdollisimman suurta vahinkoa/haittaa rehellisille netin käyttäjille. Ensimmäisen kerran minun nettini  pukattiin niin täyteen viruksia noin 3 vuotta sitten ,että se meni ns tukkoon. Silloin pidin vuoden mittaisen tauon.
Noin viikko sitten  sain "nettipoliisilta" tiedon ,että fb tilini on kaapattu ja se on avattu jossakin/tiesmissä ja kukkuroillaan  vaikka mitä. Viimeiset kolme viikkoa on koneeni takunnut sillä tavalla ,ettei sitä voinut kunnolla käyttää , vaikka salasanani on aika hyvä.
Joten.....osaan minäkin.....
Tänään  26/7 suljin  fb sivustoni ja keskityn tähän omaan blogiini.Katsotaan sitten kenties myöhemmin avaanko uudelleen naamakirjani...taikka sitten en avaa.
Ennyt nyt muuta.
Ainiin-........kiitän  niitä  satoja rehellisiä   fb kavereitani. Oli kiva tykätä sekä vaihtaa kuulumisia nykymaailman somen kautta.
Heips.

26/7- 2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.