lauantai 27. kesäkuuta 2015

Vaarallinen lentoperämies...!!!!!!!!!!

27/6-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Joopajoo.....!

Kävin kylässä  eräässä paikassa ,aika  lähellä Kauhajokea ja kuulin talon isännältä todella  hälyttäviä uutisia...
Heidän tyttärensä avioliitto on tullut ns tiensä päähän ja ero tulee olemaan   varma. Tyttären mies  on ammatiltaan lentäjä   . Hänellä on  avioliittoja aikaisemmin yksi  ja  kummassakin tapauksessa   syynä  on ollut  miehen  äkkipikainen, sekä sekopäinen käytös. Molemmissa tapauksissa lentäjä on uhkaillut, niin suusanallisesti , sekä  tekstiviesteillä appiukkojaan  ja  käyttänyt henkistä  väkivaltaa aviovaimojaan kohtaan. "tulen sinne ja lyön pääsi mäsäksi pesäpallomailalla"....luki tekstiviestissä
........ja itse sen luin. Lentoperämiehen suusta....ei todellakaan hyvä..!
Ei hyvä.
Ensimmäisen  eroon päättyneen avioliiton "rahallinen"  tienisti oli hyvä , sillä   mies on rokottanut naisen koko omaisuuden ja vaikka  erosta on muutama vuosi, niin  edelleenkin lentäjä lypsää Ylihärmäläistä naista. Myös edellisen eron 2 alaikäistä lasta sai  mies itselleen ja suurimpana syynä taisi olla hänen ex/tuomari isänsä.
Sitten se tärkein tulee nyt:
Saako kyseisellä  lentäjällä olla voimassaoleva "ajokortti"???
Hän on suunnilleen 40:nen  ja jo joutunut käymään useamman kerran masennuksensa takia lääkärillä.Juuri para-aikaa hänellä on 6 kuukauden sairasloma  kyseisestä syystä.
On olemassa suuri vaara ,että kyseinen lentoperämies sekoaa niin pahasti ,että saattaa ohjata  lentokoneensa päin vuorta. Ranskan Alpeilla niin tapahtuikin muutama viikko sitten  ja kuolleita 250.
Tästä syystä tulenkin lähiaikoina ottamaan yhteyttä tahoihin joilla on valta päättää onko lentäjällä tarvittava henkinen kantti kunnossa.
Kenties tällä toimenpiteellä voidaan estää tulossa oleva hirvittävä katastrofi.
???????.

27/6-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.