sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Poliisien SS/hirmuvalta 2015..!!

7/6-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Kävin Seinäjoella  eilen illalla , tutussa perheessä ja isäntä kertoi kummia!!
Noin pari viikkoa sitten illalla kello 23,10  ovikello heillä soi ja portailla seisoskeli pari poliisimiestä......
Siis illalla kello 23,10....!!
Vanhahko aviopari....suunnilleen  62 nurkilla kumpikin .....eikä kummallakaan yhteyksiä mihinkään moottoripyöräjuttuihin...ja niin miestä raijattiin maijaan..siitä ensin Wallesmannin  "tupaan"  ja seuraavana päivä aamulla varhain kohden Poria  ......juu.
Niin Porilaaset miehestä  tykkäsivät että 8 vuorokautta kopissa pitivät....alusvaatteillaan....ei annettu hammasharjaa,eikä tahnaa.....tana !!!
Kuulemma heillä ei ollut niin  suurta haalarikokoa hänelle antaa....ja paskat...olisi takuulla ollut jos vain olisivat  halunneet sellaisen järjestää...meinaan  haalarin.
Koska tuttuni ei kertonut "äkkilähdön" syytä ja kun en kysellyt, niin olkoon. Kuitenkin   kotietsinnät tehtiin  niin Seinäjoen asunnossa , kuin kahdessa muussakin paikassa , eikä mitään löytynyt.....rahaa 3800  Euroa jota poliisit ihmettelivät.
Nyt tutulleni on tulossa  putkakorvauksia   kahdeksalta päivältä a/120 Euroa päivä , joten  jotakin hyvitystä hän tulee saamaan. Tätä ihmettelen : !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Miten helvetissä on mahdollista , että  poliisit ryntää jonkun kotiin illalla kello 23  jälkeen ?????..Vaikuttaa samanlaiselta käytökseltä kuin ennenWanhaan.....Ohranan aikaan ,sekä Hitlerin SS miesten tekosilta. Keskellä yötä tullaan taloon ja asukas/asukkaat viedään ties minne.
Huomatkaamme.....!!  elämme sentään vuonna 2015....!
Ei  1930  lukua.
Saatanan elukat !

7/6-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.