lauantai 18. huhtikuuta 2015

Jehovalaispariskunta järkyttyi pahemman kerran..

18/4-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.

Ajelin aamusella Jalasjärvellä  , entisen asumispaikkani ohitse ja samalla muistin Alavutelaisen Jehovalaisperheen  ..........jotka sain asiakkaaksi.....vuonna 1988.
Kili . kili ovikello soi ja oven avasin...:
Päivää...päivää......
He olivat nelihenkinen perhe ja taapamiseni syynä oli ammattini...selvänäkijä...
Selvänäkijä, parantaja ......tietäjä..aikamatkaaja.
Mies , sanotaan häntä vaikka Urpoksi paasasi...."Tiedätkö Ekku ,että teet  työtäsi pirun  avulla , juuri häneltä saat voimasi parantaa ,sekä  näet  asioita valokuvista?..Sisälläsi on itse piru ja sinun täytyy heti paikalla lopettaa selvänäkijän työsi. Jumala ei halua että joku näkee ennakkoon lentokoneen maahanputoamisen ja sitä ei saa kukaan estää.  Se on Jumalan tahto jos joku ihminen saa surmansa  lento-onnettomuudessa ,se on Jumalan tahto...sen pitää antaa tapahtua ...sinussa on piru....piru.."
"Piru".
Myös perheen vaimo oli samalla linjalla ja hänkin  rukoili että  minussa oleva piru häipyisi ja voisin aloittaa elämän puhtaalta pöydältä.
"jaa....sanoin....siis en saisi varoittaa lentomatkustajia jos näen etukäteen , että kone  putoaa maahan ja sen yhteydessä satoja kuolee ??..."
"Juuri niin pariskunta vastasi  yhteen ääneen"....turman pitää antaa tapahtua ,sillä se on Jumalan tahto.Kenenkään ei saa mennä Luojan suunnitelman eteen...ei kenenkään. Vain Jumalalla on voima nähdä ennalta tulevia tapahtumia .Vain  Jumalan".
"Vain Jumalan".
Ja minäpoika  kuuntelin heitä ja sitten sanoin.
:
" Kuvitellaanpa  , Urpo , että vaimosi sekä kaksi lastanne lähtevät  lentokoneella  Espanjaan  viikon kuluttua ja  päivää ennen matkaa sinä saat Jumalan voimalla näyn ,että kone putoaa maahan  ja siinä olevat kaikki matkustajat saavat surmansa."...Koska sinä uskot että se näky tulee Jumalalta   ja olet täysin varma että  ennakko näkysi tarkoittaa  ettei  vaimosi ,eikä lapsesi saa matkustaa sillä koneella, sillä muuten he kuolevat , niin annatko sen tapahtua , etkä kerro kenellekään tulevasta katastrofista , vaikka  se on Jumalan tahto..?.
Lähetät  sadat ihmiset surman suuhun...päästät heidät kuolemaan ?.."
"Etkä tee mitään...et edes yritä   estää lentokoneen matkan...ja antaisit vaimosi sekä lapsesi kuolla"?
Kuolla kauhealla tavalla..."
Huoneeseen laskeutui todella syvä hiljaisuus...
Selvästi näki   Urpon sekä hänen vaimonsa kasvoista ,että nyt tuli kova paikka....järkytykseltään eivät kunnolla edes henkeää saaneet ja sitten.......Urpo vastasi.....välillä   itkuun purskahtaen...
"Ekku ....nyt tajuan....selvänäköisyytesi on suoraan Jumalalta....en antaisi perheeni matkustaa sillä koneella....tekisin kaikkeni estääkseni sen koneen lähdön...ainakin varoittaisin muita matkustajia..varoittaisin...Jumalan voima on kanssasi ja  tarkoituksena on että toimit  hänen kauttaan...sinun täytyy varoittaa ihmisiä ,  jos  näet tulevia onnettomuuksia....kykysi on annettu että sitä käytät ...ihmisten auttamiseen....sinulla Ekku on Jumalan lahja....Jumalan...Aamen".
Niin he lähtivät....Alavutta kohden.
Terveiset heille.
Aamen.

18/4-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.