torstai 23. huhtikuuta 2015

Isäni , sekä iso lentävä sikaari..

23/4-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.

Tuloo  uffoasiaa...:

Tuumasin vuonna 1973 että kun kerran olen lähellä Alahärmää , Tampereen Hoiskossa , niin jospa ajelen sinne samalla kertaa........ja niinpä sitten teinkin...
Fruun...fruun..
Kotopaikkaani meinaan.......Knuuttilanraitille .......kesällä kerran.....juu.
Ja pihamaalle pysähdyin.
Portailla istuskeli isäni, naama raapooksilla , tukka sikinsokin ja silmät hällä seisoi ns päässään. Tuumasin itsekseni että oho..onpas äitee ja isse ottanut kunnolla painia , mutta heti sen ajatuksen pois heitin ,sillä eihän he koskaan tapelleet..ei.
Mitä ny vähän mykkäkoulua....joskus...
"Mitä oot niinku touhunnu" kysäisin  ja isä siihen vastaamaan......
"Beipäsh hithmään gummehbha ".....ja minä luulin kuuloni pettäneen pahasti ja taas kysyin  uudelleen....
"Mitä oot niinku  touhunnu"..ja taas sain saman vastauksen..."Beipäsh  hithmään gummehbha"....ja samalla huomasin ettei isälläni ollut tekareita suussaan....ei ollut ja sitä sitten kysymään...."missäs ne on"  ja siinä paikassa isäni  minua jokirantaa kohden  kävelyyttämään......
Ja...minä hiukan sitä ihmettelemään....mihis mua viedään...
Häh?
Jospa kirjoitan niinku selvällä kielellä...mitä isäni kertoi siellä jokirannassa......
Siis  :
Eilen illalla kello 21 paikkeilla isä meni , niinku maanviljelijöillä on tapana ollut..kuselle omalle pellolle.Kukas sitä hyvää aromia hukkaan heittää....Jokirannan yläpuolella isäni näki kummallisen  ison esineen.. niinkuin suuren sikaarin, joka hitaasti eteni Asumaata kohden, noin  30 metrin korkeudella  puista.
Hetken kuluttua se pysähtyi ja siitä erkani kymmenkunta kirkasta valopalloa jotka lähtivät jokainen    eri suuntaan  ja tätäkin  isäni ihmetteli.....Täh?
Siinä tapausta katsellessa hän huomasi  suoraan yläpuolellaan   kuin ison  sinertävän  pyöreän ammeen . Samalla hetkellä  isäni kimpussa oli pienikokoinen , metrin/toista  olio , joka alkoi häntä vyötäröstä ylös nostelemaan. Se tuntui kummalliselle, sillä  (humanoidilla) oli todella kovat voimat   ja isäni joutui todenteolla laittamaan vastaan ,ettei se  pikkumies olisi häntä retuuttanut ties minne. Isäni mukaan se painihetki kesti useamman minuutin ja sitten  pikkumies katosi vähin äänin ,sekä samoin se amme  taivaaltakin.
Sinne meni  ....
Kesken isäni kertomusta hän huomasi maassa jotakin , hänen tekohampaansa ,sekä  silmälasit ,joista puuttui vasen linssi. Kun tarkemmin katselin kyseistä "painipaikkaa" , niin kaikesta näki ,että siinä oltiin todella kunnolla  miehestä  mittaa väännetty. Maa oli mylletty ja muutama nyrkinkokoonen  kivenmurikkakin  oli noussut ylös.
" Ne meinas viärä mut" sanoi isäni  ja kun kysyin että kukka ??..niin hän sanoi   venälääset.
"Niillä oli  joku uusi lentokonemalli ja ne meinas viärä mut sotafangiksi... toisti isäni...sotafangiksi................."ne meinas....mut."
Sanoin ettei  ne venälääsiä  olleet,  vaan  lentävästä lautasessa  olevia humanoideja..ja  sainpa hörönaurut naamalleni... Vai että humma...mikä noori??....eikä millään mua uskonut....ennenkuin takaisin Hesaan mennessäni  astelin  Vimana-kerhoon ,josta ostin muutaman Vimanalehden ja ne lähetin postipakettina isälleni   Alahärmään.... Vaikka niissä kerrottiin juuri samanlaisista tapahtumista ,joiden kohteeksi oli joutunut muutkin..ympäri maailman ...niin ei hän kunnolla vieläkään uskonut.
"Venäläänen se  lentävä sikaari oli"....
"Ne meinas viärä mun sotafangiksi.....".
"Meinas".

23/4-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.