torstai 26. maaliskuuta 2015

Ufot murhaa lentomatkustajia...

26/3-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Jatketaanpa  Ranskan  Alpeilla sattuneesta    Airbus A320  lentoturmasta..

Hankkikaa seuraavat kirjat:
Von Däniken  Ilmestysten arvoitus.(  Kirjayhtymä Helsinki  1975)
Charles Berlitz   Roswellin lentävän lautasen arvoitus. (Kustannusosakeyhtiö Otava 1981)
Charles Berlitz   Bermudan kolmio. ( Kustannusosakeyhtiö  Otava   1975)
Charlez  Berlitz   Arvoitus syvenee..... (Kustannusosakeyhtiö  Otava    1979 )

Niin takaan ,että tulette järkyttymään !!!!

Kymmenet ja taas kymmenet  lentokoneiden ohjaajat ovat havainneet korkealla  taivaalla kirkkaan lautasenmuotoisen esineen , joka  alkoi seuraaman heitä ja  jollakin kummalla tavalla  antoivat ohjaajille itsetuhoisia ajatuksia , joita monet myöskin noudattivat. Vuodesta 1947 lähtien....
Tähän päivään saakka.....näköjään...
Ne muutamat jotka pystyivät vastustamaan saamiaan "käskyjä)  kertoivat  että  oli todella kova työ  jatkaa lentoaan ilman tahallista maahan törmäämistä.  "Joku"   pääsi ujuttautumaan heidän aivoihinsa sekä käskyttämään tahallista maahan törmäämistä....Onnettomuustutkijat eivät löytäneet mitään syytä sadoissa lentokoneiden maahansyöksyissä .
Turman syyt  jäivät selvittämättä.
Myöskin samalla alueella  (Bermudan kolmiossa)   on tapahtunut  kummallisia tapauksia jolloin on löydetty satoja   hylättyjä   veneitä/laivoja ja   miehistöstä ei  ole jäänyt  jälkeäkään.  Esim ruokahetki on  jäänyt kesken , lautasille ruoka , laseihin juomat,  sekä kapteenin viimeksi kirjoittama lokikirjan teksti jäänyt kesken lausetta.
Muutama  on jäänyt henkiin ja pystynyt kertomaan että heidän  laivansa  yläpuolella näkyi kirkas ,taikka tumma lautasen muotoinen esine (ufo)  ja  miten heidän aivoihinsa tulvi  käsky jättää alus sekä hypätä mereen.......
Vaikuttaakin siltä ,että  Airbus A320   ohjaaja sai käskyn ohjata lentokone maahan ja se määräys tuli ufoilta....taikka niiden  miehistöltä. Kukaan....KUKAAN ...ei ole niin hullu ,että täysin ilman syytä  ohjaa lentokoneensa , joka  on täynnä  matkustajia,   syöksymällä tahallisesti päin vuorta..........paitsi  "vääräuskoiset"....ja tässä Airbus A320 siitä ei ole  kysymys.
Onko nyt niin...että  uffolaisilla on todella hirvittävän  kummallinen "huumorintaju"  ja he nauraa hekottavat seuratessaan "käskyttämänsä"  lentokoneen maahansyöksyä ??..... Arvakkaapas menenkö aivan heti  johonkin lentokoneeseen ja silleen....??
Tyydyn turvallisempaan matkustustapaan......
Aikamatkustamiseen.....
Niin.

26/3-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.