lauantai 7. maaliskuuta 2015

Sähköä persuksiin ja "tunnustuksia" pukkaa.....

7/3-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Juupajuu....

Uutisissa kerrottiin illalla ,että venäjä olisi saanut oppositiopoliitikko Boris Nemtsovin murhaajat kiinni.....................ja että syylliset ovat Kaukasukselaisia , sekä heitä   on kaksi .
Hahaa.....uskallanpa väittää vastaan...
Ensinnä........jokainen   sen tietää, että varsinkin venäjällä on takuuvarmoja ne ns "tunnustukset"..sillä sellaiset saadaan  todella helposti  pukkaamalla sähköä kuulusteltavan  persuuksiin.....Kun tätä tekee muutaman tunnin, niin 99,99 % ihmisistä tunnustaa vaikka  Joulupukin  murhan.
Vaikka kahta nunnaa "kuulustellaan"  sähkön avulla , niin he myöntävät olleensa  mukana kun Jeesusta ristille laitettiin ja uskovat siihen jopa  itsekin. Todella harva kestää  ammattimaista kidutusta ja  sellaiset  kuolevat sen aikana.
Siis.......
Venäjä on aina ollut suuri paskanpuhujamaa. Varsinkin nyt kun heillä on suurpomona Herra Putler , niin avot......!!!...Maassa on nyt menneillään todella suurenluokan kollegtiivinen hypnoositapahtuma ja sellainen on kautta historian ollut  hyvin vaarallista. Pitää muistaa Saksan viiksivallu.....SS tappajineen ja   millaista jälkeä se teki koko maailmalle.
Nyt näyttää (taas) siltä ,että piru on päässyt irti....liian aikaisin....ja koko maailmaa odottaa helvetilliset ajat.
Ja.....venäjällä....."sähkölaskut" senkun kasvaa.....
Sanoo:
Wa-Sha-Quon-Asin.
(Ojibway)

7/3-2015.
Ekku Mattiola.
Aikamatkaaja.