keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Pako hammaslääkärin tuolista...heh.

4/3-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.

Olin eilen hammaslääkärillä  ,joka  kovan työn tuloksena  sai  irroitettua toisen viisaudenhampaani irti.....................ja lujassa oli..
Siinä hötäkässä muistin vuonna 1967 sattuneen "hammaslääkärillä" käyntini ..Helsingin Malmilla ...
juu.
Koska kahta hammastani oli särkenyt todella kovasti muutaman vuoden (joo-o) niin ajatelin ,että nyt saa riittää ja tilasin ajan hammaslääkäriltä. Ja eikun tuoliin istumaan..ja odottamaan...Noh.
Naislääkäri tutkiskeli  yläleuan kalustoani ja sanoi...." ahaa....näyttää noi kolme hammasta todella pahoilta....ja ..ja..noin...ohoh...ohhoh....hän sanoi..." Lisäsi sitten..." noi ei kyllä nyt puudu  sitten millään ja minun on otettava ne pois puuduttamatta, koska niiden juurissa on vanhaa mätää...hetkinen vain ".
Ja meni sivuhuoneeseen, jossa alkoi räpläämään pihtejä ja muita kidutusvälineitään...juu.
Ja sitten......:???????....
???.
Olen  kohta  50 vuotta ajatellut mitähän hammaslääkäri tuumasi, kun astui  hoitohuoneeseen ,eikä siellä ketään enää ollut ???
Sillä  minäpoika ns otin hatkat , häivyin huoneesta , livahdin ulos pihalle...heh...pakoon..pakoon..
Nooh...kuitenkin vuonna 1973  jouduin kuin jouduinkin menemään hammastohtorille  ,joka otti vastaan  Hesan Kalliossa...Porvoonkatu 8..muistaakseni. Silloin pyörryin kesken  toimenpiteiden..mutta se on oma juttunsa...ja siitäkin olen aikaisemmin kirjoittanut.
Noniin....nyt kerron kummituksesta,joka juoksi..
Juu.

4/3-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.