torstai 12. maaliskuuta 2015

Kellot jätätti 20 minuuttia..!!...

12/3-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.

Noin  15 vuotta sitten olimme  Kauhajokisen  Ojasen Taiston kanssa asioilla  Laihialla ja  jo mennessä me juttelimme erityisesti uffo-asioista.
Taisto on itsekin  sellaisen valoilmiön (kaksi kuuta taivaalla)  havainnut asuessaan Uron kylässä ja kuulemma säikähti tapahtumaa niinmaan perusteellisesti....
Ja Taisto ei hevillä säikährä... Ei.
Noh takaisin tullessamme sanoin ,että jospa käydään tapaamassa  Koskenkorvalla    asuvaa  Niemen Juhania....Jupeksi  kutsuttu   ja niin me tehtiinkin.
Myös Jupen  luona me jatkettin uffoasioiden käsittelemistä ja siinä ilta vierähti , että humahti.
Pulina vaan kuului...
Noin  kahden tunnin kuluttua me lähdettiin kohden Kauhajokea ja edelleenkin meillä suu kävi....humanoidit, kummitukset , lentelevät lautaset  sekä kaikki muu kummallinen oli edelleen keskustelumme aihe ja niin tulimme tänne  meille. Ennenkuin taisto lähti  , hän huomasi autonsa kellon oleva sikinsokin. Se oli jätättänyt 20 minuuttia ja kun tutkimme omankin autoni kelloa, niin  sama vika...20 minuuttia oli klokka myöhässä...
Häh??..häh??..
Nooh...myös kummankin  rannekello oli tehnyt saman "vian" ,sekä kaikenhuippuna....meidän keittiökellokin....20 minuuttia jäljessä.
Kun Taisto siitä lähti silmät suurina , niin otinpa ja soitin Jupelle....ja ...niinpä....
!!??!!..
Jupe sanoi että hänen kännykkänsä kello oli jätättänyt 20 minuuttia , sekä  vanha rikkinäiseksi luulemansa seinäkello oli alkanut taas käymään...se oli samassa ajassa kun Jupen muutkin kellot..
??!!??!!..
Paanko lisää huuto/kysymysmerkkejä???....??????
Selittäkääpäs tarkemmin.......??..häh? Vaikka   ajanvarkaukset ovatkin yleisiä maailmalla  , niin  oli  "hienoa" kun sellainen tapahtuma  ilmaantui  meitillekin.... ..vaii?
Siis....
Kuka/ketkä räpläs  meidän kelloja?
Uffolaasetko ?
Ihan leikilläänkö?
Täh?

12/3-2015.
Ekku   Mattila.
Aikamatkaaja.