lauantai 28. maaliskuuta 2015

2 hohtavaa "Enkeliä" pelasti hukkumiselta..

28/3-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Olen tuntenut Kauhajokisen  Mika Muurimäen noin  23 vuotta , joka on  ammattimies , niin  sähkö/rakennus/putki  alalla ....ja on  rakennusteknikko..
Olimme tulossa syksyllä , noin 20 vuotta sitten   yhdeltä rakennusprojektilta illalla  noin kello 22,oo  paikkeilla , Kauhajoen keskuksesta noin  2 km päässä , kun minulle tuli "outo" aavistus.
??!!??..
Sanoin Mikalle ,että  ajetaanpa tuota tietä...tuonne ja sitten käänny vasemmalle ja sitten  oikealle ja seuraavasta tienhaarasta  vasemmalle , kunnes tie loppui. Pyysin Mikaa sammuttamaan autonsa ja avasin ikkunan....ja  kuin maan alta  kuului  selviä avunhuutoja...
"Aapuaaa..."..
"aapuaa...aapuaa...apuaa..kuului"  ja niinpä me nousimme autosta ,sekä  kuuntelemaan mistä suunnasta avunhuudot kuuluivat... Aivan automme edestä , noin 5 metrin päästä ne kuului....ja taskulampulla sinne  valoa osoittelemaan.....
"Aaapuaaaa.."
Tien sivulla oli oja , aika  iso , noin  metrin toista levyinen ja koska oli ollut sateinen syksy , niin siinä virtasi paljon vettä. Taskulampun valossa näimme  miten ojassa makasi käsiensä varassa  mies, jonka jalat olivat tarttuneet ojan reunassa oleviin  pensaiden juuriin kiinni. Henkilö jaksoi juuri ja juuri pitää päätään veden pinnan yläpuolella ja edelleenkin huusi apua nyt jo heikommalla äänellä. Koska mies oli....sillai...ottanut miestä väkevämpää , niin  humalatilastaan johtuen ei  onnistunut pääsemään pinteestä pois  ja  niinpä me autoimme häntä.
"Odotahan me autamme... "
Nostimme  miehen ylös  ja kysyimme mistä hän on kotoisin . "tuosta talosta joka edessä näkyy ja sinne  olin  menossa, kun kaaduin  ojaan".
 Melkein kannoimme hänet kotiinsa , tarkistimme että  kaikki on kunnossa ja  sanoimme hyvät illat sekä yöt.
"Mees ny heti maata..ja muista vaihtaa kuivat verhat ittelles"..
Koko tämän ajan mies hoki,että me olemme enkeleitä ja että Jumala lähetti meidät häntä pelastamaan  varmasta kuolemasta..."te olette enkeleitä...olette enkeleitä....hohtavissa vaatteissa....kiitoksia hyvin paljon...enkeleitä olette..kiitos..kiitos" kuului  ulko-ovelle saakka..
Kun pääsimme autolle, niin meiltä alkoi  naurattamaan....huomasimme nimittäin työasumme, joissa oli hyvin heijastavat  keltaiset  turvavärit  ja  juuri sen takia  pelastamamme mies meitä luuli enkeleiksi.
Siis  enkeleitä...näköjään ........on.....
Heh.

28/3-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.