sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Sula maakaistale Rajavaarassa... mikroaaltoaseita...??

15/2-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.

Ajattelin ääneen toissapäivänä , että mitäpäs jos ajelen hiljalleen kohden  Ilomantsia ja siitä eteenpäin kohden valtakunnan rajaa  tie  "viissataanelosta" ja siitä hiukkasen  koukaten vasemmalle kohden  Möhköä , sekä sitten  moottorikelkan kyydissä  Poikolasta  Rahevaaraan....ja niinhän minä teinkin.
Niin teinkin.
Jup.
Jos istutte  motoroiskakelkan kyydissä tarkalleen  yhteensä 8,5 tuntia , niin suosittelen että puette päällenne todella lämpimät karvahaalarit , vaikka näytätte  sen jälkeen  melko humoristiselle.....meinaan kuin  entinen Shellin mainosnukke kuorma-autojen hyttien katoilla.
Takaan että jos jalkojanne paleltaa moottirikelkan kyydissä , niin palelette koko rupiltanne....ja jos käsiänne...niin voihan pers..
Juu.
Ja muistakaa  se karvalakki....leukaan saakka kiinni...sekä   suojalasit .....
Siis....ainiin....mitä hel..mä niinkin kaukana kohellan....?..häh??...melkein herra Putlerin maan nurkilla...tuota...en meinaa itsekään enää muistaa....e.
En muista...
Toisaalta...Alavieksjärven pohjoispäässsä...on kohta vuoden aikana näkynyt kaikenlaista valojuttua , sellaisia taivaalla eteneviä vilahduksia ja samassa yhteydessä kuulunut kummallisia  kumahduksia. Rajan lähettyvillä asuvilla ihmisillä on mennyt useasti ns korvat lukkoon , ilman mitään syytä , ihoa tuntuu kihelmöivän , koirat käyttäytyneet omituisesti ,sekä televisio/kännykkälähetyksissä ollut  selittämättömiä katkoksia.
On ollut.
Asukkaat ovat kertoneet ettei heidän mikroaaltouuninsa   enää toimi kunnolla  ja jos toimii , niin siellä oleva ruoka palaa pohjaan heti kun virran kääntää päälle. Myös toisinpäin on tapahtunut...vaikka virta on päällä , niin häkkyrä ei pelaa ja  uusi on hankittu , ei sekään toimi kunnolla.
Siis...mikroaaltolähetyksiä....."rajan"  takaa.....Hmmm??
Täh?
Selvästi  "jonkun" maan armeija  kokeilee uusia juttuja sodankäynnin varalle...ja se ole kiva asia. Ei ole.
Rajavaarassa...niin kerrotaan...on erilaisia  luonnossa  olevia eläimiä löydetty kuolleina kuin kivet  ,eikä kuolinsyitä ole pystytty toteamaan. Rajavaarasta noin 28 kilometriä  rasan rajaa kohden on ilmaantunut kummallinen sula maakaistale ,jonka koko on suunnilleen   1,5  kilometriä x  8. Tämä alue on kolmion muotoinen ja niin että leveämpi  kohta osoittaa suoraan....meitä...(?)  kohden . Yksikään eläin ei ole mennyt sen alueen läpi ja kuulemma linnutkin koukkaavat siitä kohtaa.
Juu.
Ahaa....tunnin kuluttua lähdemme taas liikkeelle....ja nyt kohden....??..??...kas ..kas....en nyt millään muista kohdetta...noh... voi olla että se on Leminaho....taikka sitten ei ole...Kusurissa on kuulemma hyvä sauna....
.....saas näkee...
Juu.

15/2-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.