maanantai 2. helmikuuta 2015

Kaksosia ei murhattu.......

2/2-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Eilen iltasella ajattelin että jospa tälläkertaa ajelen vaikka Järvenpäähän ja Keravan paikkeille ,jossa asuin vuonna 1984 keväästä....kevät    syksyyn  1985....juu.
Ja niin teinkin.
Olen useasti ajatellut erästä  naisasiakasta , joka tuli luokseni  1984 suurta hätää tuntien....
Ensinnä hän oli  yhdessä korkeakoulussa ja hyvin menestynyt opinnoissaan ,mutta koulunkäyntiin meinasi tulla suuri muutos.....
Nainen tuli raskaaksi ja  aikeissa tehdä abortti   opiskelunsa  takia...
Meille syntyi seuraavanlainen  keskustelu :
" Ekku.....tiedän ,että olet selvännäkijä ja hyvä sellainen .Olet myöskin  paljon lukenut , sekä tiedät  muutenkin asioista......mitä teen...sulhaseni, vanhempani  sekä koko sukuni haluavat että teen abortin. Jos niin ei tapahdu koko opiskeluni menee hukkaan...vaikka en haluasi...... opiskelun takia  on pakko tehdä abortti...mitä teen Ekku ?"
Vastasin:
Abortti on aina murha.  Aina murha. On väärin  surmata  elämänsä alussa oleva ihminen....Jos abortin teet..syyllistyt murhaan....toiseksi  sisälläsi kasvaa kaksi  poikaa.....kaksoset....heistä  tulee hyvin pitkiä............jos elää saavat....kolmanneksi  lupaathan  ,että synnytät kaksoset  ja  sovitaan että  minä  kasvatan  heidät ja  sitten heti kun haluat saat pojat itsellesi...tehdään paperit.....älä tapa   poikiasi................älä tapa heitä."
"Älä tapa".
Nainen alkoi itkemään sekä lupasi  ettei tee aborttia  ja lähti nyyhkyttäen pois.
:::::::::::::::::::::::::
Vuonna  1995   kun asuin  täällä Kauhajoella , sain asiakkaakseni nuoren naisen...joka  itki ja itki....hän nyyhkytti lohduttomasti sekä kysyi tunnenko häntä....ja sanoin etten millään nyt muista , koska luonani käy paljon asiakkaita.....hetken kuluttua  nainen  meni   ovelle ja kutsui  jotakin sisälle...ja sieltä he tuli.....kaksi iloista  pojanvesseliä....molemmilla  leveä hymy kasvoillaan.....pitkiä ikäisekseen....pellavapäitä....iloisesti  hymyillen he kättelivät minua......ja heidän äitinsä itki  onnesta....
Äitinsä itki onnesta.
Pojat olivat juuri ne kaksoset , joiden   murhaamisen   estin.
Kaksoset saivat elää.
Elää.

2/2-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.