lauantai 28. helmikuuta 2015

Boris Nemtsonin murha..!!??!!...KRYON.

28/2-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Oppositiopoliitikko Boris  Nemtsonin murha..

Tapahtumaa on..."Belogen  und betrogen".

Viimeyönä....kuten jo kaikki tietää , ammuttiin  keskellä Moskovaa  ,Krempin muurien edessä oppositiopoliitikko Boris Nemtson. 6 laukausta ja 4 oli tappavia.
Pam..pam..ohi. ..pam..ohi.. ja pam...
Kävin "aikani" kuluksi ns aikamatkalla , siis kärpäsenä  rasalaisessa katossa ja mitäs kuulinkaan ,että näin.......... :??
Tuumataanpas hetken ja analysoidaan...."tavallisten ihmisten näkökulmasta katsottuna"...
Luulisin että 99 %  heistä uskoo syyllisen olevan herra Putlerin....sotaherran , nykyajan Iivana Julman.
Herran jonka vetäisi appelsiinin kokoisen herneen nenäänsä Boriksen haukkuja kuunnellessa.Joka tuumasi ,että nyt  perskelees riittää...saaterin  "skarprättare"...tukinpa sun turpas...kertalaakilla...pum.
Mutta.......
Putlerilla on tarpeeksi tohinaa Ukrainan maan peittämisessä vereen. Hän ei missään tapauksessa juuri nyt tarvitsisi  lisää muiden maiden  arvostelua , eikä  lisäpakotteita. Putlerilla ei todellakaan olisi "kaikki" kotona jos hän olisi  tapattanut Boris Nemtsonin.Niin tyhmäntyhmä hän ei ole. Ei  ole.
Sitäpaitsi :
Olisiko Putler antanut määräyksen jättää Boriksen seurassa olleen naisen henkiin?
Tärkeän todistajan ?
Ja murhan tapahtumapaikka..?  Keskellä Moskovan valtasuonta ,Kremlin muurien  vierellä !!
Koko maailman silmien edessä..!! Ehei poijaat...ehei. Kyllä  Boriksen tappamiseksi olisi ollut tuhansia paljon parempia paikkoja , sillai hiljaisia , tummien varjonen alla. Vaikka veteen painot kintuissa. Plumsista.
Sinnehän katosit. Plums.
Noh..,,ketkä ovat syylliset ?? Ketkä????
Kuka haluaa  herra Putlerille lisää harmia Ukrainan/Krimin tapahtumien lisäksi? Ketkä haluavat koko  maailman alkavan entistä enemmän vihaavan Putleria?? Kuka/ketkä eivät halua ,että Ukrainan konflikti katoaisi ja  tilanne tasoittuisi pikkuhiljaa? Mikä maa haluaa sotaa ja taas lisää sotaa?  Mikä maa on vuosikymmeniä hyökännyt itsenäisiin maihin , sekä valloittanut ne?   Mikä maa ??..Mikä ??
Mikä maa?
Millä  maalla on tarvittavat kanavat työskennellä vieraassa maassa? Järjestää vallankaappauksia sekä verisiä mielenosoituksia? Sama maa jonka agentit ovat  "iholla" kiinni ja siis Putlerin lähipiirissä?
Samassa "talossa"...!
Se maa teki vain yhden (2) pahan "virheen"......jätti  houkutuslintunsa henkiin. Sen joka johdatti Boris Nemtsonin murhattavaksi keskelle Moskovaa.
Toinen virhe.......??....= aikamatkaajat pääsevät "läpi vaikka läpi harmaan kiven"....
Aikamatkaajilla on tieto  , totuus  ja tuomio.
Helppo homma.

28/2-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.