perjantai 30. tammikuuta 2015

Maahanmuuttajista "vähäsen"..!!

30/1-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Seurasin aamusella uutisia sillai puolisilmällä , mutta kylläpäs tarkkaavaisuuteni lisääntyi huomattavasti kun kuulin erään tutkijaproffan sanovan seuraavaa:

Maahanmuuttajista......tutkija  Pekka Myrskylä.......televisiossa.....
Sanoi :

"Suomi tarvitsee kuulemma jokaikinen vuosi 30000 uutta maahanmuuttajaa....nykyisen 15000 sijasta".
"Tutkijan mukaan juuri maahanmuuttajat lisäävät työllisyyttä , pk yrityksiä , kauppaa , kulutusta  sekä kaikkea muutakin hyvää". Äijä sanoi......"noin  3   vuoden kuluttua 30000 maahanmuuttajaa sikiävät niin runsaasti, että Suomeen tulee  noin 5000 työtätekevää    kansalaista.... ..joka vuosi"..
Kaiken huippuna "tutkija" sanoi  naama peruslukemilla , että "maahanmuuttajista on suuri apu..varsinkin linja-autokuljettajia ajatellen...sillä ...eihän linja-autokuskit tarvitse osata   Suomea ".....!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!
Voihan perkeles  sanon minä!
Suomessa on jo nyt  350000 työtöntä....
Linja-autokuskeja on  kortistossa noin  450..
Ja mitä helevetin pk yrityksiä ne maahanmuuttajat tuovat meille , koska  tungeksivat  sossunluukuille heti kun tänne tulevat...
Kaikenhuippuna se jesuksen  "tutkija"  laskee ,että   maahanmuuttajien kersat ovat täysin työkuntoisia kolmivuotiaana......
Sossuluukut tulevat  pullistelemaan juuri heistä....maahanmuutttajista....laiskamadoista , vetelehtijöistä . Kaiken huippuna he nauravat  meidän tyhmyydellemme. Käyttävät Suomea  härskisti hyväkseen.
Voihan saatana....sanon minä!!
Tana..!

30/1-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.