sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Karvia ja Kai Salomaa............

25/1-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Ajelin eilen iltasella Karvialla , samassa pitäjässä ,jossa Kai Salomaa katosi noin 11 vuotta sitten.
Tunnen  paikkakunnalta useita tuttuja ja puolituttujakin , mutta juuri Salomaan  tapauksesta  ei kukaan oikeastaan halua jutella.
Melkein jokaista  Karvialaista  miespuolista henkilöä on asian tiimoilta kuulusteltu , muutaman kototalon ympäristöstä on tehty ruumiskoiran avulla etsintöjä , mutta asia ei selviä.Ei.
 Sitä olen aikalailla ihmetellyt.
Vaasan KRP.....onkin kovan paikan edessä. Jos ns  vihjeitä ei   ole tullut, eikä niitä saada mistään , se tarkoittaa vain kahta  asiaa.
Että  surmaaja on  tehnyt tekonsa yksin , eikä siitä  kukaan muu tiedä.
Taikka  hänellä on niin kova rikollistausta ja vaikka useat saattavatkin  olla  murhaajasta  tietoisia , mutta eivät uskalla siitä kenellekään hiiskua sanaakaan.
Kirjoitin Kai Salomaan katoamisesta noin vuosi sitten blogissani. Kerroin silloin että saatan tietää hänen   viimeiset hetkensä ,  sekä sen ,että mihin Kai on haudattu. Kirjoitukseni poiki noin 2400  lukukertaa yhden päivän aikana  ja se on aika paljon.
On.
Sanoin silloin että kun lumet sulaa ja jos siihen mennessä Salomaata ei ole löydetty, niin menen itse  jäänteet esille tuomaan. Samassa yhteydessä , taikka sitä ennen kävin laittamassa  kyseiselle metsätielle 2 riistakameraa .Toisen näkyviin ,  mutta toinen piiloon. Meni pari päivää kun se esillä oleva oli kadonnut.....
Hävisi.
Harmittava takaisku tuli kuitenkin sen piilossa olevan kohtaloksi, sillä  sen  kiinnitys petti  ja kamera ei kuvannut enää mitään....ilmeisesti tuulenpuuska irrotti sen ja  viimeinen  kuva tuli vain sammaleesta..
JOs se olisi  toiminut , niin siihen olisi taltioitunut kuka sen näkyvillä olevan kameran irrotti ja otti mukaansa.
Ehkäpä  ......Kai Salomaan tappaja.....taikka sitten joku muu.
Ehkäpä , taikka sitten ei.
Otin yhteyttä myöskin niin viranomaisiin   ja  asianajajiin asian tiimoilta. Selville tuli......:::Jos minä itse löydän Salomaan jäänteet ja tuon ne poliiseille, voin saada syytteen. Sillä...."kukaan muu, kun syyllinen ei voi tietää missä Salomaan ruumis sijaitsee"..minulle sanottiin....
Kuulemma selvänäkijöitä ei ole olemassakaan.Ei ainakaan niin hyvää joka löytäisi kadonneen (neet) ruumiin.
Asiaa ei kuulemma auta , vaikka  vihjeitteni ansiosta on löytynyt lukemattomia kadonneita henkilöitä. Yksi sellainen oli se Järvenpään tapaus .Silloin 1984  kerroin missä kadonnut on.Että hänet on murhattu ja hän makaa jossakin putkessa. Mainitsin  vielä että syyllinen on Nalle niminen henkilö ja kun ruumis löytyi ,  niin syylliseksi paljastui Karhu niminen mies jonka kutsumanimi oli......nalle. Ruumis oli betonisessa kaivossa.Siis putkessa.
Minulla on koossa noin  4500 sivua , niin  aikamatkaajan ammatistani (selvänäkijän) , kuin siihen liittyvistä ennustuksista. Tarkoituksena on niistä koota kirja ,sekä  myöskin jonkinlainen omaelämäkirjakin. Kaksi kirjaa minulla on jo valmiina, jotka odottavat enää kustantajaa. Aloitin lenkki/päiväkirjan pitämisen noin vuonna 1973  keväällä  ja valmista  tekstiä on tullut  9 paksua vihkoa. Joka päivä muutaman sanan ja siitähän sitä kertyy.
Itse ennustuksia on jo  tullut melkein 6500..runokertaa..enimmäkseen...pitkälle tulevaisuuteen...Enää en niitä laita suoraan  blogiini, sillä niitä  "lainattu"  alan piireissä....juu.
Ainiin.....kun lumet sulaa.....niin taidanpa mennä maastoon lenkkeilemään...Karvian suuntaan...tykkään suunnistaa kartan mukaan....ja kukapas sitä tietää mitä tulee vastaan.....vaikka karhu...ehkä susi...kettukin...
jäniksiä.....taikka...????......
Juu.

25/1-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.

Toistan : "kukaan ei ole profeetta omalla maallaan"
 Ei kukaan.