sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Jos haluaa syntyä uudelleen , niin ensin täytyy kuolla pois.

4/1-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Kävin eilen  saattamassa vanhan tuttuni haudan lepoon ja siitä sain aiheen kirjoitella muutaman sanasen tähän blogiini.
Koska  uskon   jälleensyntymiseen (taikka voi olla etten usko) niin jos haluaa syntyä uudelleen , on ensin kuoltava pois.  Jos Karman laki paikkansa pitää, niin tänne tullaan ,että napa paukkuu.
Puf.
Myös se on hyvä ettei (hyvin harva muistaa) ihminen muista entistä elämäänsä , sillä jos niin olisi tulisi maailmasta todella  hankala paikka. Kuvitelkaapa ........joku tappaa toisen  ja uudelleen syntyessään toinen sen  muistaa, niin jopa jopa...Tapettu hakee vaikka kirveen ja sillä kostaa  tappajalleen entisen elämänsä päättämisen..potut pottuina...Tumps. Taikka  rikkaana kuollut muistaakin uudelleen syntyessään ,että hänellä onkin tavaton määrä rahnaa sunmuuta omaisuutta, niin himo iskee...rahat tänne...ne oli ja on mun.
Mun..mun.
Jos Karman laki pitää paikkansa niin....esim viiksivallu joutuu syntymään uudelleen  muutaman kymmenen miljoonaa kertaa sekä kokemaan  uhrinsa kohtalon.Jos kosto..hammas hampaasta siis pitää paikkansa.
Aatu olis kusessa.
Taas toisaalta...on useita uskontosuuntia joiden mukaan kostaa ei saisi vaan annettava niinkuin anteeksi ja sillä lailla pääsee nirvanaan, taikkka sinne jonnekin. Paratiisiin asti.
Paratiisiin.
Neljänneksi....teevee on täynnä  kaikenmaailman isisisisiisiksiä joiden ainoana päämäärän on tappaa heidän mukaan vääräuskoisia ja jos siinä ohessa saa itse surmansa, niin pääsee suoraan paratiisin riemuihin. Kuulemma siellä odottaa tasan 72 uhkeaa neitsyttä povet kohoillen...ja ja ja...Juu.
(Jesus....kyllä yhdessäkin neitsyessä olis  tekemistä....ei se määrä vaan se laatu...köh)
Köh..köh....ja eikai se paratiisissa oleminen sitä..yhtä asiaa...ole.....häh? Aika yksinkertaista  porukkaa noi isisisisisikiseläiset. jos sitä vaan haluaa....
Vai ?
Siis....eipä kannata niinku liikaa pähkäillä tätä maailmaa, vaan mennään  sillai pikkuhiljaa päivän kerrallaan.
Päivän kerrallaan.
Jup.

4/1-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.