torstai 22. tammikuuta 2015

Ei hyvä. Ei todellakaan.

22/1-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Melkein jokainen tietää mitä Islamilaisuus on.
Ainakin viimeaikaisten  tapahtumien takia  maailmalla.
Koraanin mukaan   jokaista "vääräuskoista" pitää opettaa oikeaan  uskontoon , ensin neuvomalla sekä opettamalla ja jos se ei auta, niin  surmatkaa heidät.
Suomessa heitä on noin 62000. Siis aika paljon.Melkoinen armeija sanoisin ja niin sanonkin. Rasalaisia Suomessa on noin 110000 tuhatta. Melkoisen paljon ja aikamoinen armeija heitäkin. Pitkälti yli  puolet Suomen puollustusvoimien sotilaiden  määrästä. Siis yhteensä.
Maailmassa Islamilaisia on 1,3 miljardia.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!
1,3 miljardia. Ohhoh...Menee noin 50 vuotta , kenties hiukkasen enemmän , kun Islamilaisia on siinnyt meille Suomeen niin paljon ,että me jäämme auttamatta alakynteen .He valtaavat niin  kunnalliset  elimet , kuin myös eduskunnankin ja silloin alkaa meille "vääräuskovaisille" kovat ajat. Jos ette liity heihin , niin teidän  kaulanne katkaistaan.....he huutavat torneistaan. La illaha illa Allah....
Kun maailmalla olevat 1,3 miljardia Islamilaista  aloittavat  verisen uskonpuhdistuksensa , niin Martti Lutherkin kalpenisi. Jos elossa olisi. Siinä Martin naulaama uskonteesinsä kirkon oveen olisi kuin hyttysen aivastus  Gobin autiomaassa.
Siis. Uskokaa nyt. Kohta koko maailma on aikamoisessa kusessa. Sitä ennen täytyy kuitenkin tulla se "kaksjapuolinen"  maailmansota ja sen aloittaa pohjoiskorean pullaposki. Nyt Euroopassa jytisee.Jälleen kerran. Ja kunnolla.
Piru.
On.
Heräämässä.

22/1-2015.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.