maanantai 1. joulukuuta 2014

Malmön jysäyksistä......Burlövin Golvfklubille...

1/12-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Jo viikko sitten tuumasin ,että mitäpäs jos pidän pienen loman ja niinpä tuumasta toimeen...
Eilen huristelin kontolenoolla Malmö-Stupin  kiitoradalle ja sitten todella hienoon majapaikkaan , joka on Annelundin kadulla. Tästä tietää vain harvat ja valitut , joten enpä kerro enempää korteeristani.
Noh...aamuyöstä kääppäilin pitkin  Malmön katuja , asteita noin 1 pluss ja tuli mieleeni melkein Saksan kristalliyö ennen toisen maailmansodan syttymistä.
Käräjätuvan lasit olivat pitkin maita sekä mantereita , verhot lepattivat iloisesti muallakin  rikkimenneissä  ikkunoissa , sekä poliisisetiä hiippaili joka paikassa. Minultakin kysyivät hen/tietoja  ja ne annoin....saas näkee kun Suomeen tuun....juu. köh..
"Sattumalta" kuulin ns pommituksen syyn.....
Samaisesta   käräjätuvasta annettiin noin 8 vuotta sitten todella väärä tuomio eräässä  laajassa rikosasiassa ja sen seurauksena syytöön (nainen) tappoi itsensä , sekä  noin vuoden kuluttua myöskin naisen kaksi lasta.
Koska henkilöt olivat.....toisesta maasta ja toisenlaisesta kulttuurista , niin heillä on  erilaiset "mielenosoitukset" ns tavallisiiin Ruotsin kansalaisiin nähden. Uskon ja olen siitä myöskin varma ,ettei jysäykset siihen taida loppua  , sillä kostonmiekka on edelleenkin koholla määrättyä käräjätupaa ajatellen.
Tjaahas...
Nyt taidankin mennä  Burlövin Golflubilla käymään.......taikka sitten en mene.
Jos nyt sittenkin menen.
Juu.

1/12-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.