lauantai 1. marraskuuta 2014

KKK.......kuninkaan kova kohtalo.....

1/11-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.

Ennenwanhaan...kauan..kauan sitten eli upporikas kuningas jossakin  kuumassa maassa ja  miehellä oli rahaa kamelikuormakaupalla. Oli timantteja säkeittäin, kultarahoja   ,sekä palveljoita, karjaa ,että vaimoja satamäärin.
Mutta annas olla...yhtenä yönä  kuningas havahtui miten hänen makuuhuoneessaan käppäili   itse kuolema..viikatteen kanssa , joka sanoi möreällä äänellä....." kuolema on täällä....herätys.."
Voi jumakautta miten kunkku säikähti...... ja  oli senverran notkea ukko ,että salamana ryntäsi huoneensa ikkunaan ja siitä  loikkasi suoraan odottavan ratsukamelinsa  selkään ja pakoon että  hiekka rapaji.
Tuntitolkulla mies riensi pakoon...kuolemaa...kamelin turvasta vain vaahto ryöppysi...tuntitolkulla...pakoon..pakoon...pakoon...turbaani miehen päässä vapaji....puolelta toiselle....vapaji.....koppoti..koppoti..koppoti....kamelin laukalla....
Pakoon.
Ja  jopa eteen tuli vuoren tapainen kukkula ....sen juurella oli aukko hämärään luolaan ja sinne kunkku ohjasi väsyneen kamelinsa....pääsinpäs  pakoon kuolemaa..hän huokaili..pääsinpäs...aikani ei ollutkaan vielä...
Ei vielä....
Noh....luolassa kuningas kaivoi  liepeensä taskusta  tuluskiven ,sekä sillä sytytti pienen nuotion.Jopa häipyi luolasta hämäryys....valoa tuli.
Mutta mitäs pihkuraa.....!!.... Kuninkaan viereen ilmestyi kuin tyhjästä musta hahmo ,kuolema  jolla selvästi oli viikate kädessään ja tämä lausui römeällä äänellä.."Nonniin...tulitpas sopivasti tänne luolaan....alusta alkaen tämänhän  pitikin  olla kuolinpaikkasi ".......Viuuuuh.....tums..
Ja niin rikas kunkku kuoli.
Viuuuh.
Ja tumps....

1/11-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.