sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Suomea sikin sokin......plättyjä ja hilloa.....

5/9-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Tulipa muutama päivä   mieleeni ,että..."pitkästä aikaa"...menen taas tien päälle ja niin sitten tenkin.........................Ensin ajoin kuorma-autolla Kauhajoelta Kannukseen ja sieltä  Pyhännän kautta Kajaaniin ja sitten Suomussalmen läpi Kuusamoon ja sieltä Kemijärvi , Sodankylä, Laanila sekä Ivalo................ja  ja ...auton jätin Ivaloon sekä toisella kyytillä takaisin Kauhajoelle. Juu.
Ja arvakkaapas mitä ??? Kilometrejä tuli  2900..noin ja rapiat päälle.
Pirskatti....kohta olen ajanut tänävuonna 100000 kilometriä.....kuudella eri autolla  sillai yhteensä ja voisin kyllä sanua että aika paljon olen tien päällä.
Myös sen sanon että tämä meitin Suomi on aika pieni maa..koska  noin 18 tunnin ajamisen jälkeen  Lappi näkyy jo sekä melkein joulupukkikin.
Mitäs vielä sepustaisin....??
Ainiin....jokku....tietokone nörtit...ettei vaan...Putlerin porukkaa sammutti mun blogini tuosta noin vaan ,mutta onneksi saimme sen taas auki. Sulkeminen taas tarkoittaa  sitä ,että taidankin olla aika kova luu taikka pala rasan kannalta , koska aika useastihan  paina päälle , sekä haukun herra putleria siinä ohessa.
Juu.
Nyt menen   syömään Milla vaimoni paistamia plättyjä..hillon kanssa ja voi että se osaakin olla hyvää..
Nam.
Mitä se haittaa vaikka posket paisuukin......liikutaan sitten talvella enemmän..
Sanoo:

5/9-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.