maanantai 18. elokuuta 2014

Oi te tietokoneiden haittavirusten kehittäjät...tulkaapa kaffille...

18/8-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.



Maailma on täynnä niin fiksuja kuin vähemmän  fiksuja ihmisiä. Löytyy tietokonenörttejä laidasta laitaan ja vähän laidan ylitsekin. Ne viimeksimainitut ovat aika raukkiksia , kenties entisiä koulukiusaajia .
Kusipäitä tolloja.
Raukkiksilla tietokoneosaajilla on vain yksi tavoite elämässään. He kuluttavat päivänsä ja miksei yönsäkin aikaansadakseen mahdollisimman paljon sotkua sekä harmia muille. Nämä keksivät kusisesta päästään erilaisia haittaohjelmia ja  koettavat niiden avulla jarruttaa  miljoonia ja  miljoonia rehellisiä nettikäyttäjiä ja useasti siinä jopa onnistuvatkin.
Kun avaat koneesi , niin siihen ilmestyy  vaikka.....: " matala levytila....klikkaa heti ok....Windous on virheellinen ja klikkaa   välittömästi ok...olet 999999 netin käyttäjä ja klikkaa heti ok ja saat palkinnon..............osallistu  ihmeelliseen painonpudotukseen..klikkaa heti ok ja saat tarkemmat ohjeet.............salasanasi  on virheellinen..klikkaa heti ja korjaamme asian.....tyttöjä  tarjolla..klikkaa heti  ja voit saada yhden heistä  kaveriksesi yhdeksi päiväksi.....ja ja ja ja ja ja ja ....kymmeniä  muita samankaltaisia haittaohjelmia jotka ovat syntyneet  kusipäätietokonenörttien mustista aivoista.
En millään ymmärrä ,että on ihmislaji  jotka ovat noin pirullisia. Jos kuvittelen millaisia he oikein ovat, niin eittämättä tulee seuraava mielikuva heistä..
:Armeijan käymättömiä vaalea/keltaihoisia  harvahampaita .
Honteloita  vääräkinttuja ja mitä ilmeisemmin hinttejä.
Liikkuvat ulkona  musta huppu korvillaan.
Syövät vain   roskaruokaa sekä juovat  energiajuomia.
Hassiksen haju on selvä heissä.
Harrastavat raskasta pornoa. Ovat kenties eläimiin sekaantujia ja nuoruudessaan syyllistyneet raiskauksiin.
Asuvat yksin kotona, vintti taikka kellarihuoneissa.
Eivät koskaan katso muita silmiin.
Heidän naurunsa on  sellaista käkättävää sekä hohottavaa.
Kiduttavat pieniä eläimiä , kuten lintuja/oravia/kissoja/pieniä koiria.
Osa heistä syyllistyy myöhemmin sarjamurhiin.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Sen  ymmärrän että eri maiden valtioilla on  tavattoman taitavia että fiksuja tiekoneosaajia , mutta heidän tarkoituksensa on  kaataa mahdollisen vihollismaan tietokonemaailma . Jos siihen pystyy , niin  taistelu on jo melkein voitettu vaikka se ei ole vielä alkanutkaan. ....
Juu.
Terveisiä  juuri teille...sinulle  ja sinulle...joka nytkin suunnittelet  uutta tietokonevirusta. Kutsun sinut  tänne...tornin juurelle......vaikka  "kaffille"......tuu ny.
Tuu.

18/8-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.