sunnuntai 17. elokuuta 2014

Mitäs se Ekku nyt hopäjää ???....

17/8-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Rakensin markillamme seisovan tornin  melko tarkkaan  16 vuotta sitten.....aivan yksin. Yksikään muu ei ollut minun apunani rakennustyössä. Aikaa se vei noin 6 kuukautta. 30 metriä korkea. Kokonaispaino 9200 kiloa......betonia meni 10 kuutiota jalkoihin....ja lautaa/lankkua/naulaa/pulttia suuri määrä.
Jaa..siis yksinkö ?????
Vai ???
En.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤..häh ??

Silloin tällöin minulle aukee ns runosuoni. Soitan joka ikinen päivä myöskin kitaraa , noin  40 vuotta sitten aloitin.Kirjoitan myöskin  kirjoja ja niitä on 3 jo  julkaisemista vailla. Rakennan sekä maalaan tauluja = etupäässä maisemia.Korjaan  useasti autojani sillä  pidän sellaisesta räpeltämisestä. Tykkään kun saan auton taas kuntoon ja se liikkuu hienosti. Pyöräilen välillä hullun(?) lailla. Tykkään näet liikunnasta ja  aina olen tykännyt...Ja..ja....olen tietysti aikamatkaaja..(kin)....
Noh....
Äskeisistä aasinsilloista  päästään nyt asiaan..:
En olisi saanut tornia valmiiksi ilman sisälleni tullutta henkistä kirvesmiestä. Joka päivä..aamuisin varsinkin jouduin odottelemaan hänen tulemistaan työpaikalleni. Muutaman kerran häntä ei tullut ja silloin en mennyt työpaikalleni. Hän oli kenties nukkunut pommiin...heh heh.
Kun hän tuli , niin homma oli todella helppo.Kaikki meni ikäänkuin vettä valaen vaan...siitä vaan...
2: Kun kirjoitan runoja , niin sisälläni on silloin runohenki.
3; Kun kirjoja niin sama asia.Ilman runohenkiavustajaa ei mistään tule mitään .Paperi jää tyhjäksi.
4:Kitaransoitto vaatii sen  musiikkihengen.Sen avulla  sävelsin Köyliössä Sabotagen....se on minun sävellykseni.Uskokaa ny...taikka sen hengen avulla tehty.
5:Maisematauluja pystyn maalaaman kun se taiteilijahenki astuu sisälleni ja auttaa.
6:Auton korjauksesta ei tule mitään jos en saa  avukseni   automekaanikkohenkeä.
7: Liikunnassa auttaa  hyväkuntoinen ammattiurheilijahenki.
8: ja kenties se tärkein on henki joka auttaa minua aikamatkoillani. Kuitenkin se on aina mukana. Joka hetki.Aamusta iltaan ja illasta aamuun.Se on minussa ja minä siinä.Sen saa vain syntyessään , eikä se koskaan jätä. Se on  tietäjän henki.
Kasniin...
Mitäs se kommarisoittaja nyt sanoo...?? ..hullu..hullu...se taitaa huutaa...mutta huutakoon....
Nyt menemme nuoren  ja kauniin vaimoni kanssa uimaan. (häh?? ..tulikos ny uimarihenki?? häh ? )
Heips.

17/8-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.