sunnuntai 17. elokuuta 2014

Malesialainen lentokone katosi toiseen ulottuvuuteen....

17/8-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Yhä selvemmäksi tulee, että Malesialainen matkustajakone ,jossa oli noin 300 henkilöä mukana katosi  "toiseen" aikavyöhykkeesen. Koneen häviäminen nykymaailman tuhansien  sateliittien , tutkien ,sekä muiden etsintälaitteiden alta kuin tuhka  tuuleen ei ole normaalia ...enää.
Vaikuttaa siltä ,että asian ovat myöntäneet itselleen myös viranomaiset ,mutta ovat asiasta  hiljaa. He ajattelevat ettei kannata huolestuttaa ns suurta yleisöä , mutta tekevät sillä vain karhunpalveluksen meille.
Eikös olisi jo aika tunnustaa ,että lentävät lautaset...ufot.. ovat todellisuutta ja niiden kanssa joudumme vaan elämään. Myös se on varmaa ,etteivät he tule miltään toiselta planeetalta...ei.  Me elämme maapallon pinnalla ja samalla paikalla aikavyöhykettä on 12 muuta  "maailmankaikkeutta"  yhtäaikaa ja rinnakkain. Se ihmislaji joka on elänyt täällä meitä ennen miljoonia vuosia sitten käy tavantakaa  meitä tutkimassa. Vähän saamaan tapaan kuin me käymme eläintarhoissa apinoita tiiraamassa.
Tulee aika jolloin jokin  tutkijaryhmä onnistuu rakentamaan "Akuankka" tyylisen  toiseen aikaan matkustushuoneen ja silloin ei tarvita  alkukantaisia raketteja. Mutta  vasta satojen vuosien kuluttua....vasta.......
Se onnistuu.
Niin.... 1961....katosi  rasalainen   sateliitti ,jossa oli mukana 3  kosmonauttia.He näkivät avaruudessa kummallisen loistavan valokehän jolla oli ikäänkuin pitkät käsivarret , hämähäkkien tapaan ja ennättivät ottaa siitä 5 valokuvaakin. Ausraliassa oleva radiokuunteluasema taltioi  kosmonauttien viimeiset sanat...."katsokaa ..hei ...katsokaa tuota....maailman täytyy saada tietää tästä...se..se tulee seinän läpi....heii...."...

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Juu.

17/8-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.