perjantai 29. elokuuta 2014

Lotosta.....................ja rahasta...... ja miten sen menettää voi...

29/8-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.



Kävin hetki sitten viemässä  "jakkiveikkauksen" kioskille ja samalla muistin omalle kohdalle sattuneen ...............ei jännän jutun.
Noin 18  vuotta sitten veikkasin ns haravalla 18 rivin  lottoa. Raapustin raksit sillai joka nurkkaan....1,2......7.8.... 35,36...38.39.....ja muutaman suurinpiirtein keskelle lappua. Ennen kun lähdin viemään lappusta kioskille, niin tuumasin ettei se satu.....ihan turhaan laitoin nurkkiin osumat ja sen takia väsäsin 18 ruksia  sillai jokapaikkaan....kuin haulikolla ammuttuna...sanoisin. Sen ensimmäisen lappusen nakkasin roskakoriin...juu.
Ja odottamaan illan hetkeä.
Joka tuli ajallaan......ja ekanumero  oli...7 ja sitten 1 ja sitten 6  ja sitten 35..ja sitten 2 ja ja ja ja ....minulta meinasi henki niinku loppua koska mielestäni minulla oli nyt ainakin 6 oikein..taikka jopa 6 ja varanumero ja kenties 7 oikein....Eikun vaimoni huutamaan paikalle ja tarkistamaan...."harava-avaimella"... .mutta mitä....¤#""!"#!!¤#!,....oli vain 2 oikein...ja minä ihmettelemään .....kunnes muistin  että......!!...Siinä muutaman minuutin vaimoni kanssa tuumattiin ,että katsotaanko se "roskalappu" ja manataan lopun ikää huonoa tuuriani..vai otetaanko sittenkin selvää että mitä,menetettiin....juu.
Lapussani olisi ollut 6 ja varanumero.....noin 9000 markkaa.....auts...!! Mutta seuraavana lauantaina olisin "menettänyt"  jopa  180000 markkaa..
Siis onneksi menetin vaan 9000......markkaa...
Kauhajoella eräs nainen (vuosi sitten)  unohti viedä miehensä veikkaaman lappusen kioskille ja arvakkaapa...??? Aivan oikein......sillä olisi tullut 200000 Euroa.....asian tekee jännäksi se,ettei nainen ole uskaltanut  kertoa asiasta miehelleen......joka tänäkin päivänä on autuaan  tietämätöön  vaimonsa mokasta.
Siis....illalla katsotaan veikkausuutisia....43 milliä olisi tarjolla......siitä jo voisi antaakin tutuille sekä  miksei tuntemattomillekin  muutaman satatuhatta.
Aamen.


29/8-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.