sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Kauhajoki...Teuva....Isojoen konehalli ja ilmakivääri...

27/7-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Ja taas..vanhasta tottumuksesta ajattelin sotkevani polkupyörällä Teuvalle , sekä takaisin Kauhajoelle ja siis tuumasta toimeen.
Kello oli  kuuden nurkilla.
Aamusella.
Takaisin tullessani Isojoen sinisen hallin kohdalla ..siis vastapäätä sitä on tiheää pusikkoa sekä 2 taloa. Kirkkaan punainen ja  vaaleampi se toinen.
Kello oli noin  10.oo.
Hiukan ennen rautatien ylittävää siltaa   oikealta pusikosta kuului  klank ja  jokin osui vasemmalla puolellani olevaan   metalliseen valopylvääseen....kligk.....
En pysähtynyt  ja matkalla mietin ,että ammuskelija ei ainakaan  nuori kolli ole, sillä hehän valvovat yöt pelikoneittensa ääressä ja siis nukkuvat päivät. Ammuskelija oli  aikuinen ja mies ,sillä eiväthän naiset niin hulluja ole.  Yrittävät osua pyssyllään  tiellä liikkuviin pyöräilijöihin.
Jos seuraavan kerran herra X koetat ampua minua ilmakiväärilläsi ,niin takaan että yllätyt. Otan sinut kiinni.........ja ??..auts..auts....!!
Matinkylässä vuonna 1974 kollit ammuskeli kesyjä oravia ilmakivääreillään..ja minä sen huomasin. Sieppasin yhden ammuskelijan pyssyn häneltä pois, iskin sen puuta  vasten mutkalle ja sillä huitelin kollin persuuksiia.
Muut juoksi pakoon että  tukka heillä väpätti.
Autssista...auts..!
Taitaapa historia toistaa kohta itseään...?
Auts....

27/7-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.