perjantai 25. heinäkuuta 2014

Karjalan kannas...uusi "öljynkuljetusrata" Suomeen...heh heh...kello siis käy...

25/7-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Katselin aamusella uutisia televisiosta ja ...................!!??!!............¤#"#"!!?&%¤%###!!?..
Rasa on rakentamassa täysin uutta sekä raskaan kaluston kestävää junarataa läpi Karjalan (Meidän) kannaksen suoraan Suomeen...!!
Kuulemma sillä turvataan öljykuljetukset......(heheheh).....jaa.....ja rata maksaa 1 miljardin Euron rahassa................rupliakin aika määrä.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Kautta historian on ennen jonkun maan valloittamista ,alettu rakentaa tie/rata/kuljetusyhteyksiä  ja siitä osoituksena oli esim Japani toisen maailman sodan aikana.  Myös Pohjoisvietnam teki saman tempun sekä Hannipalli Rooman historian aikana.Norsujen avulla koukkasi vihollismaahan ja sillei.........
Siis:
Jospa suomennetaan tämä (kin) uutinen:
Rasa suunnittelee Suomen valloitusta ja sillä tavalla turvaa hyökkäyskaluston nopean etenemisen Suomen alueelle.
Onkohan niin....(hehheh)  että rasan nahkatakkivakoojat ovat lukeneet  blogiani senverran uteliaana että ovat nopeuttamassa hyökkäyssuunnitelmiaan  maatamme kohtaan.  ?. Jos näin on  , niin rasa on avaamassa , harhauttaakseen meitä,  myöskin pohjoisen (Lapin) rintaman. Suuntaamalla meidän katseemme Karjalan kannakselle ja kun  ovat tietoisia heidän 22/12-24/12.....joku vuosi...suunnitelmansa paljastuneen , kenties hyökkäävätkin juuri (myös) Lapin suunnasta.....ja tottakait sitten Karjalan kannaksen kautta.
Jos rasa hyökkää vain "öljykuljetus"  rataa pitkin ,niin sitä ennen heidän on tuhottava Suomen lento/ohjusjoukot.Mikäli niin ei tehdä on aika helppo työ pommitttaa rata hajalle ja myös sillä tavalla jarruttaa rasan joukkojen maahamme tunkeutumista.
Juu.Joko huomaatte ,että kello käy ??.
Kello käy....lauloi aikoinaan Iso Deekin....Danny Lipsanen 1963.
Olkaatte valmiina itse kukin sääty.

25/7-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.