keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Kadonneiden kummitusten metsästys alkakoon.....

2/7-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.



Noin kymmenen vuotta olen tuumaillut ,että mitäpä jos joku päivä  alkaisin tutkimaan  parapsygologisia  asioita joihin eittämättä juuri kummittelu kuuluu.
Koko  ikäni olen  itsekin silloin tällöin  nähnyt/kokenut  erilaisia kummitustapahtumia ja  muutamasta olenkin kirjoittanut omaan blogiini. Nyt menen itse asiaan ja tarkoitukseni on laittaa ylös myös muidenkin kokemia kummitustapahtumia. Pelkästään tuhansien asiakkaitteni kautta olen  saanut tietooni myös lähiympäristön kuin myös kauempaakin olevia kummitustarinoita ja niitä nyt alan laittaa muistiin.
Kenties sen ohella syntyy kirjantapainen , taikka muu vastaava  kummitusmuistelma.
Nyt toivonkin että jos blokini lukijoilla on omakohtaisia kummitustarinoita , niin ottanette minuun yhteyttä joko tässä samassa osiossa,  kommenttia kohdassa, sähköpostini kautta , puhelimitse ,taikka vaikka henkilökohtaisesti.
Olen saanut viikko sitten  kummitustaloista  osoitteita ja niistä  osa on juuri täällä Kauhajoen alueella ja   lähiympäristössä.
Mikäli joku tietää  esim siitä Päntäneen vihreästä kivitalosta ,joissa ei meinaa vuokralaiset pysyä.....vaikka omakohtaisia kokemuksia  ,niin  ottakaa yhteyttä.
Siis:
Böö..

2/7-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.