torstai 12. kesäkuuta 2014

Taas lähestyy 14/6....jälleen kerran....huonohkö päiväni...kö?

12/6-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Melko tarkalleen vuosi sitten kirjoitinkin blogissani samasta aiheesta ,elikkä 14/6....päivämäärästä. Koska  olen pitänyt lenkki/päiväkirjaa noin vuodesta 1973 saakka niin vuonna 1987  sitten havaitsin erään jännän(??) seikan.
Samana vuonna 14/6 -1987  eräs   "tummapukuinen" mies  astui senaikaiseen asuntoomme ja piiritystilanteessa ampui kiväärillään yhden laukauksen ,joka jäi suutariksi. Ilmeistä on  että hän laukauksen hetkellä tähtäsi juuri minuun ja niin poliisitkin otaksuivat. Patruuna ei syttynyt.Ei syttynyt.
Ei.
Kun   illalla  kirjoitin päiväkirjaani...että minut meinattiin ampua ,siis 14/6 ja tarkistaessani päiväkirjojani taaksepäin...niin...........??!!??......mitä ittua....
Melkein jokaisena 14/6  päivänä minulle oli tapahtunut vaikka mitä.......
Vaikka mitä.
Oli tappeluita,  kolareita , tikkailta tippumisia , naulaan astumisia , puukolla sormeeni lipsahduksia  , roskia silmääni   ja  sentakia ensiapuun , nyrjähdyksiä , murtumia , auton hajoamisia , parrun päähäni tippumisia , tappeluita..tappeluita  ja taas tappeluita...moottorisahalla oikeaan reiteeni...ja sitten yhtenä vuotena vaihteeksi rälläkällä vasempaan reiteeni...ja ja ja ja ja ja ja ja......vaikka mitä.
Aijai.
Tuon 14/6 -1987 jälkeen olenkin aikalailla koettanut varoa tuota päivämäärää. Arvatkaapas meninkö vuonna 2008 vesikootterin kyytiin Vaasassa..??Saareen joka sijaitsi noin 2 kilometrin päässä rannasta ja kuljettaja oli aikamoisessa seilissä... En mennyt.
En.
Viimevuonna 14/6  minut kutsuttiin  Tukholmaan laivalla......käymään mutta en mennyt . Olisko   paatti uponnut ?..
Kaksi vuotta sitten sain mahdollisuuden käydä Virossa...14/6  mutta en muuten mennyt..En.
En.
Ja koettakaapas panna arvaan että jos tekisin eka laskuvarjohyppyni 14/6....niin   toimisiko varjoni....ei muuten toimisi...luulisin. Taikka menisinkö lentokoneella vaikka Ameriikkaan 14/6....en takuulla menisi............en.
En menisi.
Siis: Kyseessähän on ns Biorytmit. Meillä jokaisella on sellainen Biorytmi ja se tulee voimaan jo  heti syntymämme hetkellä.Rytmi koostuu kolmesta aikajanasta  ja joka vuosi ne kohtaa  alaspäin mennen ja kun se kohtaamisajankohta risteytyy ,siis osuu yhteen ,niin se kohta on se huonoin. Jo vuonna 1970 (muistaakseni) lento-onnettomuuksien tutkijat huomasivat että jos esim lentäjällä oli huono Bio rytmin ajankohta ja jos se kaiken huipuksi kohtasi siinä huonossa aikajanassa ,niin ohjaaja teki inhimmillisen virheen.......ja töms...kone putosi.
Sellainen lentäjä on  lomalla. Tämän takia useammalla maalla onkin käytössään Bioprytmin tarkkaileminen ja juuri   ilmailun alalla.
Jup.
Siis....en ole muutamaan päivään pyöräillyt rekkaliikenteen seassa ..sillai varmuudeksi vaan. Toisaalta....voisi (ko?) sattua niin ,että  kun olen onnellisesti luullut ohittavani tuon 14/6 ajankohdan ja  heti 15/6  istuskelen puutarhassani lintuja katsellen , niin taivaalta putoaakin meteoriitin palanen....nuppiini...ja kualla kupsahdankin vasta seuraavana vuotena 14/6......vai mitä häh ?
Auts.


12/6-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.