maanantai 9. kesäkuuta 2014

Sukkia..sukkia..sukkia..1 2 3 4 5 6 7 8 9...ja sukkia sukkia..

9/6-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Yhdestä autostani pamahti starttimoottori ja koska tiedän paikan josta käytettyjä saa ,niin eikun sinne vaan......
Henkilö, sanotaan   häntä vaikka Olliksi on sellainen hiukkasen syrjäänvetäytyvä , omissa oloissaan  viihtyvä ,niitä maan hiljaisia sanoisin. Ja niin sanonkin.
Olen tuntenut Ollin suunnilleen 31 vuotta. Jos hän jotakin myy ,niin  useimmiten on turhaa  ojentaa hänelle rahaa korvaukseksi jostakin auton varaosasta. Ei rahaa.
Olli haluaa sukkia.
Sukkia..sukkia..ja sukkia.
Miesten sukkia. Kesällä kesäsukkia ja talvella talvisukkia.
Juu.
Ollilla on jännä  tapa. Hän käyttää sukkiaan ainoastaan yhden päivän ja senjälkeen ei  niitä samoja sukkia enää koskaan käytä.Ne heitetään pois jonnekin laatikkoon ja uskokaa taikka sitten ette ,niin niitä laatikoita on aika monta. On monta.
Starttomoottori maksoi  minulle  150 kesäsukkaa jotka hankin  Tuurista yksi päivä. Niiden rahallinen arvo on suunnilleen sen 50 Euroa jonka Olli osasta määräsi.
150 kesäsukkaa.
Nyt Olli pärjää   antamieni sukkien avulla 150 päivää.....noin  suurinpiirtein....juu.
Miehellä on myöskin jännä tapa ennen nousemistaan vuoteestaan. Hänen pitää mielessään laskea joka ikinen aamu  viiteensataan  ja jos laskemisen aikana menee  luvut sekaisin , niin Olli aloittaa uudestaan alusta.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 .....ja 500....Huh huh.
Toinen juu.
Siis.....Olli on noin 65 vuotias...Jos hän on käyttänyt sukkiaan vain yhden kerran esim 20 ikävuodestaan tähän päivään saakka.........???!!!??... 365 x...häh  ??....noin 223000 sukkaa !!...Sehän tekee jo talon hinnan......lisäksi Olli polttaa tupakkia...askin päivässä......
Olli on sitkeä mies. Näköjään.....
Voisiko sanoa että miehellä on pakkoneuroosi ???
Täh?

9/6-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.