sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Sateenkaari-immeiset ...Kallion kirkossa .....uimareissuun...

29/6-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Noin 2 vuotta sitten suljin kommentointi kanavan blogini lukijoilta , mutta  kymmenien  sähköpostieni saamieni tiedustelujen jälkeen...avaan kanavan taas......
Siis   kommentoikaa jälleen.


¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Jaahas.....aamulla....aloin seuraamaan Helsingin  Kallion kirkossa tapahtuvaa  Pride messua..........
Mikä pyhäinhäväistys !!
Aika paha.
Ensimmäisenä huomasin kirkossa olevan   Jeesuspatsaan  ,joka näytti todella kärsivän .Voisi sanoa että Jeesuksen ilme oli entistäkin tuskaisempi ja niin myös sanonkin.
Jeesus todella kärsi.
Parvella  roikkui suurikokoinen sateenkaarirätti ja 12  miehinen/naisinen (ota siitä nyt selvää) kuorohkon tapainen hoilasi  jotakin " Jeesus rakastaa myös meitä"  laulua.
Hoihoilaarilaa...
Alttarin edessä puhui naisen näköinen mies ,vaiko olisko ollut juuri vastoinpäin jostakin hyväksymisestä kaikkien ihmisten edessä ja että myös he ovat Jumalan lapsosia....jota en muuten purematta niele.Miten hiivatissa esim miehet synnyttävät  ???..häh ??..mites heidän "liitostaan" syntyy lapsia...??
Häh?
Hienoa oli todella se ,että Kallion kirkon penkeissä oli aikalailla tyhjiä paikkoja. Laskin  että heitä oli pyhässä kirkossa noin   50-60  immeistä ..vai oliko he naiseista/mieheistäkö..??
Kirkko oli puolitäysi.
Siis  meillä on edelleenkin yhä toivoa.Kaikkea ei ole menetetty. Kirkkoon oli luikkinut aika vähäinen määrä heitä....juu. Johtunee ilmeisesti  häpiän tunteista ??...vaiko mistä. Tavallinen normaali kirkossa kävijä oli jäänyt kotiin....hyvä juttu.
Ja sitten se  messun pitäjä...Askola Irja. Hää on Piispa...juu.Piispa. Hän kiitti Jumalaa koska myös "heitä" on maailmassa ja kuulemma   hekin ovat Jumalan lapsosia. Askola kiitti jo etukäteen Suomen hallitusta syksyllä tulevasta sateenkaarilaista sekä toivotti sen sydämellisesti tervetulleeksi meitin lakeihin. Minäpoika eppäilen sitä lakia , taikka sen hyväksymistä ennenaikaiseksi.....juu. Se puolue joka siinä on mukana tulee häviämään takuulla  joka vaalit...paitti ne viheriät....
Askola on Piispa. Hän lienee "heitä"...taikka sitten ei...ota siitä nyt selvää..
Juu.
Kaiken huippuna he kättelivät sekä halailivat toinen toistaan ( on muuten Ruattin kansallispäivä heheh) keskellä kirkon penkkejä  Askolan pyynnöstä.
Askola myöskin paasasi että "he" ovat  kuulemma itte Jumalan kuvia.Sitä eppäälen aika vahvasti , sillä jos niin olisi kautta historian ollut , niin meitä ei paljoa olisi täällä maan päällä. Ei muuten olisi.(Koiraan synnytys on aika vaikia asia)
Vaikiaa olisi.
Kirkossa näkyi istuvan muutama "tavallinen" immeinen ainakin  heidän ilmeistään päätellen....Nähtävästi he eivät olleet tietoisia mikä  messu oli menossa ja kun tajusivat asian laidan.....silmät pyörinä olivat sekä olisivat olleet mielellään muualla.Jospa naapurin Helvi hänet saakeli tunnistaa...ja luulee......??
Entäs se pyhä ehtoollinen :::
Häh.
Askola kehoitti   "heitä" tulemaan esille sekä ottamaan Kristuksen ruumiin sekä veren  vastaan  ,mutta heitä ei kovinkaan paljon eteen astunut. Jännä asia on se ,ettei  Pyhää Ehtoollista ei   meille näytetty. Olisko messu ollut ollenkaan ns suora ja jos oli , niin oikein  hyvä juttu. Mikäli niin olisi tapahtunut ,niin kenties Kallion kirkossa tyhjät penkkirivit.................lisääntyneet......??..juu.
"Hienolta" tuntui myöskin messun selvä latteus.Useimmissa kirppareissa on joka kerta hartaampi tunnelma  ,kuin mitä oli " heidän" omassa messussaan Kallion kirkossa.
Lattea oli kirkon tunnelma.
Jaahas. Ainakin on varmaa se ,että pirulla oli todella hauskaa. Kun näkee hameasuisen ransupoijan pitävän puhetta hengellisessä pyhässä temppelissä..!!!...sekä  naisen jonka sukupuolesta ei ole täyttä varmuutta..niin piru nauraa  räkätti..!!..ja se ns kuoro...hehheh...
Juu.
Niinpä!!!
Ensimmäisenä tulee mieleen Sodoma sekä Comorra.
Viimeisenä myöskin.
Melkein toivon  sen ajan tulevan. Se muuten tulee.Joku päivä. Se on hyvä juttu . Maailmasta häviää... he...
Tjaahas.
Nyt mennään Milla vaimoni kanssa uimaan.
Juu.

29(6-2014.
Ekku Mattila
Aikamatkaaja.