lauantai 14. kesäkuuta 2014

Paljon onnea Pääministeri Stubb..

14/6-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Kirjoitin 13 päivä Perjantaina blogissani että Stubb voittaa  ja hänestä tulee samalla Suomen Pääministeri.
Televisio pauhaa että olipa suuri yllätys ,mutta eihän se aikamatkaajalle ollut. Samalla voitin vedonlyönnin ja sain taskuuni 50 Euroa.
Muistakaa myös ,että olen  muutama viikko sitten  kirjoittanut että Suomeen tulee uudet vaalit , koska Demarit niin haluaa ja siinä yhteydessä Rinne poistuu takavasemmalle. Kun Demarit saavat  uuden puheenjohtajan , joka on NAINEN ,niin vasta sitten heidän laskusuuntansa puolueena nousee.
Stubb on hyvä valinta Pääministeriksi , sillä.........nyt jos koskaan Suomea ajetaan (työnnetään) Natoon ja se jos mikä on meidän pelastus sekä turva.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Ainiin.Tuumasin aamulla että vaikka onkin se 14/6 päivä minulle......sillai huonohko minulle melkein aina ollut ,niin hevonkakat !!....Hyppäsin polkupyöräni selkään ja sotkin Seinäjoelle sekä takaisin. Mennessä oli jumalatoon vastatuuli ,mutta takaisinpäin helppo nakki. Toisaalta onhan tätä 14/6 päivää yhä jäljellä.....muttaa en minä mustaapekkaa pelkää....Kun aika tulee täyteen , niin se sitten tulee.Se on satavarma juttu.
Vai mitä ?


14/6-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.