maanantai 16. kesäkuuta 2014

Hesan tuliaisia ja vähän asiaa sivusta..

16/6-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Ostin Perjantaina illalla näkemättä  sivuvaunullisen   Wanhan moottoripyörän  mallia 1964  K-750 ja vaikka se on rasan maalainen ,niin sain sen niin halvalla että................Hesasta siis ja sillai..
Edelleenkin ihmettelen sitä että asuin Hesassa/lähiympäristössä noin 16 vuotta ja nyt jo täällä Kauhajoella resunnut pian 25 vuotta. Vaikka  kahden viikon kuluttua ajokorttini saamisesta on  kulunut 50 vuotta , niin väitän vastaan.....en tunne itseäni  missään tapauksessa kohta 70 kymppiseksi...en ja en en ja en.
En.
Olenkin  koko ajan sanonut että en ole koskaan täyttänyt 30 : tä. Tunnen  itseni  29 vuotiaaksi ...juu-uu.
Juu-u.
Keskimmäänen anoppini ihmetteli että miten voin olla niin leikkisä sekä liian huumorintajuinen ja hän sanoi että minun pitäsi jo yrittää vakavoitua.......tämä tapahtui vuonna 1974. Sanoin silloinkin ja sanon yhä että jos tunnet itsesi liian vakavaksi tähän maailmaan , niin riittää että menet peilin eteen seisomaan........ja alkaa kyllä jossei naurattamaan ,niin vähintäänkin hymyilyttämään.....
Siellä sinua katsoo luomakunnan kruunu .Miljoonien vuosien jälleensyntymien koko tulos...#"¤#¤#...
Heh.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Mennäänpäs teeveen tarjontaan:
Joka kanavalla tulee: Ruokaohjelmia , autoremonttia, hömppäsarjoja sekä  illalla alkaa se jumalatoon murhaamisen meininki. Niissä veri lentää pitkin seiniä  ,  aseet  rätisevät ,sekä  ruumiita tulee paljon.
Pum pum ..ratarataratataa...
Tuleekin mieleeni ,että kuka(ketkä) noista tappamisohjelmista päättävät. Olenkin jostakin lukenut että joka ikinen päivä televisiossa tapahtuu  noin 100 tappoa/murhaa. Tämä on suorastaan järjetöntä. Ikäänkuin tappamisesta tehdään sellainen hupsista  vaan meininkiä.....ja  se jos mikä nostattaa niitä koulusurmaajia sekä muita sekopäitä toimintaan.
Missä luuraa  inhimmillisyys sekä moraali? Kysynpä vaan.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Tuohon omaan ajokorttiini mennäkseni......siis pian 50 vuotta  korttini saamisesta eikä sen aikana ole tullut kolarin kolaria.......meinaan minulle.Toisaalta ajelen vuoden aika monta kertaa kolarin ohitse.....se on  paikka lähellä Hämeenlinnaa.Helvetissä olen käynyt yhden kerran.Sellainen paikka on "tehkää uus valtatie kuuskytkuus"....Torisevan paikkeilla keskellä kauneinta Suomea.
¤¤¤
Tuloo vitsi:: Jos alaston neekeri kävelee suojatien ylitte ,niin mitä näkyy??
= näkyy..ei näy ..näkyy..ei näy..näkyy ..ei näy...(suojatien värithän ovat musta sekä valkoinen).....heheheheh.....
Moi.

16/6-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.