tiistai 17. kesäkuuta 2014

Aidoista reflekseistä....kylmiin sormiin ja saunan kautta sittariin.

17/6-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.



On tullut seurattua MM jalkapallo-otteluita ns sivusilmällä ja olettekos huomanneet saman asian kuten minäkin ??
Kun katsotte maalivahdin toimintaa torjuntatilanteissaan , niin onpas eri näköistä , kun  rahaotteluiden aikana.....Kun kyseessä on pelit joissa kyseessä on miljoonat ja taas miljoonat vedonlyöntiottelut , niin juuri niiden aikana maalivahti "torjuu" todella vetelästi .......ja päästää pallon sovitusti selkänsä taakse.
MM kisat ovat aivan eri luokkaa.....
Nyt maalivahdit ovat todella ripeitä , salamannopeita sekä heidän refleksiään on kiva katsella. Useasti he pystyvät estämään pallon tulemisen maaliinsa todella   taidokkaasti. Kaikesta  näkee että maalivahti on nyt tosissaan ,eikä häntä ole "pilattu" etukäteen rahatukon avulla.
Toisaalta.....muistatteko joskus vuonna 1990 ( ??) kun  erään maan maalivahti päästi pallon lipsahtamaan taakseen ja silloin oli kyseessä muistaakseni jopa kultamitalipelistä ja sen takia kyseinen maa jäi hopealle.........
Kun maalivahti astui lentokoneesta maansa kamaralle , niin joku ampui hänet kuoliaaksi...pum!
Todella kuumaveristä toimintaa sanoisin.
Pum.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Höh....pyöräilin aamulla kello 05.15  Teuvan suuntaan ja en peijjooni huamannut liihottavani kovaan myötätuuleen.....ja takaisintulo oli  kuulkaas yhtä painajaista.Minulla oli liian vähän vaatetta päälläni ja miltei palellutin itseni.Vaikka oli hanskat käsissäni ,niin kaikesta huolimatta sormiani paleli. Noh.....olin tunnin verran saunan löylyssä ja nyt on kaikki taas okei.
Ly lähären sittariin. Vaimoni kanssa.
Nähdään siellä.


17/6-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.