sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Toisaalta.......??...kenelle on annettu valta sekä voima ?

27/4-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Tajusin tänään ,että olenko kenties turhaan haukkunut herra Putleria hänen voimakkaista aikaansaannoksistaan syöstä koko maailma kolmanteen  suursotaan.
Jo kaksi kertaa aikaisemmin on maailmansodat roihahtaneet juuri Euroopasta ja varsinkin  Krimin alueilta..ja kukas se siellä juuri para-aikaa  touhuaa??
Herra Putler.
Siis.....toisaalta....nykyinen maailma ei tule koskaan  muuttumaan  ihmismäiseksi  ,ennenkuin puoli maapalloa ollaan tuhottu. Tämä nykyinen  maailma  on todella tavattoman sairasta  erityisesti henkisellä saralla. Koiraspuoliset menevät keskenään hymyssä suin kirkoissa naimisiin , kuin naaraatkin ja ympäri maailman jopa eläimiä siunataan avioliittoon. Kaikkinainen kauna sekä, epäsopu  suorastaan pursuaa  kollektiivisesti kautta  maailman , viha ja kateus on vallalla kaikkialla   ja soditaan  silmittömästi joka puolella.
Naapurit kadehtivat toisiaan ja  ovat kaukana ajattelevasta  humaanisesta ihmislajista.
Viha sekä tyhmyys ovat vallallanneet maapallon.
....................
Jos joku luulee että me tästä muututaan tuosta noin vaan ja alamme elää sovussa toistemme kanssa ,niin luulee pahasti väärin. Ihmiskunta on  nyt niin pahasti sairas henkisesti ,että me tarvitsemme kovaa tukkapöllyä. Tukistusta vahvalla kärellä ,kuritusta kuten ennenWanhaan. Yksikään saarna ei meitä tule muuttamaan hyviksi,ei yksikään. Me etenemme kuin  pöljämystyneet robotit eteenpäin silmät pystyssä......................muuttaa....!
Onneksi meille on annettu Herra Putler !!!!
Hänelle on annettu  kaikki voima ja valta maan päällä ja  hän etenee annetun määräyksen mukaisesti.Uskon ja olenkin aivan varma siitä että   Putlerin valtakirja on Herran allekirjoittama ja hyvä niin.Jos tämä maailma menisi samaa rataa kuin ennenkin ,niin siitä hyötyy vain piru. Nyt kun Putler on päästettyn irti ,niin  meillä on toive tulevasta paremmasta maailmasta.
Me tulemme samaan todellisen kollektiivisen  selkäsaunan. Kun se tapahtuu niin siinä aitaa kaatuu sekä mantereet  liikahtelevat , kokonaisia valtioita katoaa sekä ihmiskunta vähenee tavattomasti.  Jäljelle jää aina joitakin kansakuntia.Koskaan ei maailma kokonaan häviä. Mädänneet  lajit heitetään roskakuoppaan ja  savuavasta tuhkasta nousee parempi huomen.
Siis: Kiittäkäämme Herra Putleria !
Hänelle on  annettu valta sekä voima.
Herran allekirjoituksella!

27/4-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.