perjantai 4. huhtikuuta 2014

Pakko laittaa rasvaanen kevennys...!!

4/4-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Yksi pariskunta Uukuniemellä oli alkanut riitelemään ja jumankautta että sanat sinkoili.Siinä riideltiin niin että linnut meinas tippua taivaalta alas järkytykseltään ja  sitten mies tuumasi että ny saa riittää.Lähären ryyppäämään pääni täyteen ja  pohojanmaan  kautta.
Niin mies  joi ravintelissa niin paljon kun  sai ja sitten aamuyöllä  kääppäilemän kotiansa kohoren
Matkalla mies kuitenkin tuumaamaan että jospa laimennan riidan seksin  avulla ja annan vaimolleni sillai...kunnon kyyttiä......niinkuin ennenWanhaan.....
Ja niinpä hän teki.
Mies kompuroi suoraan vaimonsa pimeään makuuhuoneeseen  , oven avasi ja heti kerralla toimeen tarttui.  Voi poijaaat....siinä urho laittoi kaikkensa peliin. Käänteli vaimoaan sellaisiin seksin asentoihin ,että Kamasutran kirjoittajakin olisi kateuksissaan kalvennut. Joka puolelta ja  jokapuolelta....hieroi ja nualeskeli...nualaskeli ja hieroi.....ja voi ettääää vaimo todella innostuneena äänteli.  Uuuh  vaan kuului makuukammarista..uuh  uuh...ja mies tyytyväisenä laittoi pökköä pesään. Pök..pök...
Kun tulivuori oli purkaantunu ja monta kertaa ,niin  mies siitä pesuhuonetta kohoren. Täysin lamaantunut vaimo jäi pimeään makuuhuoneeseen riutuneena makaamaan. Oli kuin iso X kirjain koko nainen.Kertakaikkiaan sai kunnolla...meinaan.
Mutta....mitäs ihmettä...mies huudahti ??
Mitä ihmettä ?
Avattuaan pesuhuoneen oven siellä peilin edessä naamansa  rasvasi miehen vaimo...ja sanomaan miehelleen...." Ei riidellä enää...äitee tuli yllättäen kylään ja jäi yäksi.Se on meidän makuuhuoneessa ny.........nukkuu....siellä."
Nukkuu.

4/4-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.