perjantai 18. huhtikuuta 2014

Ari Attelus on todella huono asianajaja !!!!!!

18/4-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Olen useasti maininnut että tunnen erilaisia ihmisiä..laidasta laitaan  jo ammattinikin takia.Minulla on 40 vuoden aikana käynyt kymmeniätuhansia asiakkaita , myös ulkomailtakin .Heissä on niin pappeja,kuin lukkareitakin , lakia noudattavia ,kuin myös sitä rikkovia.Murhaajista , tavallisiin tallaajiin.
Tavallisista tallaajista murhaajiin.Kaikensorttisia.
Noin  15 vuoden aikana olen kuullut valituksia eräästä asianajajasta...Ari Atteluksesta...jossain päin Suomea touhuaa ja voipi olla tässä aika   lähelläkin. Taikka sitten ei . Atteluksesta on hyvin moni valittanut ja erityisesti hänen  asianajajatyöstään virkavallan "avuksi". Kuulemma jo kuulusteluvaiheessa  epäillyille kehutaan että jos tarvitset hyvää asianajajaa ,niin Ari Attelus on  hyvä . Ja miten moni on siihen ansaan langennut!!!
Attelus ei itse oikeudenkäynnissä auta tippaakaan asiakastaan ,vaan päinvastoin.Hän tekee kaikkensa että epäilty saa tuomion ,jopa nukkumalla.
Hassua mutta totta..........olin itse viemässä  ..oikeudenkäyntiin (vuonna  1997)  erästä Koskenkorvalaista Jupea jota syytettiin kännipäissään ajamisesta. Hän oli yrittänyt itsemurhaa pillereillä sekä viinalla ,mutta elämänvoima oli ollut suurempi kuolemaa ja Jupe lähti ajamaan autollaan kohden Seinäjoen sairaalaa.
Ja tottakait....poliisit toppasivat Jupen ja putkaan ja sitten oikeuteen kuulemaan tuomion. Jo kuulusteluvaiheessa  hänelle  sanottiin ,että " Ari Attelus on paras asianajaja,joten otahan hänet " ja Jupe otti.
Juu.
..ja minä olin oikeudenkäynnissä(Kurikassa) salin takapenkillä sekä seurasin raastuvan toimintaa.....!!!!???
!!!!!???&%¤#"!=&vet"!??)tana#"!!?)#"!!?pas#"!!!.
Juu.
Päivä oli   Maanantai ja hiphurraa!! Joko Ari Attelus oli kovasti krapulainen taikka sitten ei ,mutta jo heti alussa tämä asianajajan irvikuva otti torkut.
Syyttäjä luki mitä luki ja kun huomasi että Jupe oli todella  yrittänyt itsemurhaa ja sentakia lähtenyt kovaa kyyttiä ajamaan kohden Seinäjokea ,että pelastusta...niin syyttäjä sanoikin......"ahaa...thaahas...siis syytetty oli kovas kännis sen takia....ahaa...tjaahas...ja että halusit kuitenkin elää ...ahaa..tjaahas...hummm..............................tjaahas.....promilleja oli aika paljon...melkeen kaksi...thaahas.......ja kun asia oli näin ehdotankin että syytetylle annetaan  sakkotuomio  ..ei ehdotonta...sakkotuomiolta  tämä selvästi näyttää...sakoilla pääsee...vai mitä tähän sanoo syytetyn avustaja Attelus ??"
......
"Häh ?...urahti Ari Attelus (joka oli koko ajan torkkunut käsiensä varassa pää melkein pöytää vasten.)..täh??
Mitä ??..sakko....ei ...täh??...mutta eihän sellainen käy..ei käy missään nimessä...ajatelkaa ny...promilleja melkein kaksi....ei se käy..ei ..ei....linnaa sitä pitää antaa..linnaa ..linnaa..."
Ja raastuvan tuomari kysymään...." Siis haluatteko  ehdotonta vankeutta päämiehellenne?
Attelus:  "Kyyllä..."
Ja niin siinä he hetken aikaa keskustelivat    ja oikeus  kymmenen  minuutin tauolle ja sen jälkeen meidät  tupaan kutsuttiin ja päätös tuli:
"....ja oikeus tuomitsee ....Jupen...kuudeksi kuukaudeksi vankeuteen kuitenkin niin ,että vankeus on ehdollinen yhden vuoden koeajalla...ja..ja..ja...vastaajan avustajalle valtion varoista hänen  ilmoittamansa summan....."
Hups.
Siis.....uskokaa ny...Ari Attelus on todella huono asianajaja......hän auttaa virkavaltaa toimensa ohella...Ari Attelus on vasikka....voisi sano ja niin sanonkin. Attelus on vasikka.!
Varokaa häntä!
Varokaa!!!


18/4-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Oderint dum metuant !