lauantai 8. maaliskuuta 2014

venäjän uhka ja mun höpinäni...

8/3-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.



Olen ikäni ollut sitä mieltä ,ettei venäjään ole koskaan luottamista. Jo historia sen todistaa.Kautta aikain venäjä on ollut suuri uhka naapurivaltioille ja erityisesti meille Suomalaisille.
Vaikka venäjä on jesuksen suuri maa ,niin siitä huolimatta se haluaisi lisää  elintilaa. Onhan Siperiassa sekä Uralilla lääniä.Menkää sinne resuamaan.
Noin 2,5 vuotta olen pitänyt omaa blogiani ja sen ohessa varoittanut venäjän uhasta.Minä tiedän mistä pauhaan sillä olen tietäjä sekä aikamatkaaja.Kun blogini aloitin ,niin voihan vitalis sitä naurunremakkaa sekä hihitystä yleensä.Suurimmat höhöt sain Suomen armeijan osastoilta,  koska myös sinne laitoin venäjän uhasta  ja varoitin Suomen turvallisuutta uhkaavasta  tulevaisuudesta.
Paljon tuttavia on häipynyt ns takavasemmalle ja se on hyväkin asia.Nimittäin : Jokainen  joka hihittää mukamas venäjän uhasta on itse venäläinen ,taikka venäjänmielinen. Suomessa on (harmillista kyllä) edelleenkin punaisia kommareita ja he eivät tykkää kirjoituksistani.
Demarit ovat kommareita.Niiden joukkoon on sulautuneet ne entiset taistolaiset ja taitaapi tulla aika jolloin  veripunakommarit antavat itselleen tekohengitystä ja saavat eloon punaisen aatteen.
skdl on uudestisyntynyt...
Voihan räkä.


8/3-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.