sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Ulosottomiesten "työpäivä".....PPP...eiuku VVV..

23/3-2014.
Ekku Mattilka.
Aikamatkaaja.


Ajelin eilen illalla  Kokkolasta takaisin tänne Kauhajoelle ja   Jepuan paikkeilla  törmäsin vanhaan tuttuuni. Myös hän on Kauhajokisia ja annas olla   meillä oli  jotensakin kiinnostava keskustelu.Sain samaan aiheeseen liittyvän valokuvankin  ja sen ,sekä selostuksen pukkaan plogiini tässä ja nyt.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
:¤¤:  Siis:
Jos immeiset lakkaa maksamasta laskujaan joko köyhyyden takia,taikka jonkun yhtä pahan syyn,niin jossakin  vaiheessa siihen herää myöskin armaat ulosottomiehet/naiset. Ensin he lähettelee  ulosottolappusiaan päivät pitkät ja jos sekään ei auta ,niin sitten tuloo herrat/rouvat itte paikalle ukaasiensa kanssa.
Juuri näin kävi vuonna 2001 joskus loppuvuonna ,taisi olla Marraskuussa.Juu.
Kuinkas ollakaan..........!!??!!...."ulosottotalon" isännällä oli juuri sinä päivänä,taikka ollut jo useamman päivän paha selkä/niskakipu ja sehän on hankala vaiva. Esim päätään ei voi kääntää sillai sivulle oikeastaan ollenkaan ja  jos niin yrittää tehdä ...niin voi voi sitä kipua.Voi...ei pää käänny ei...
Nooh. Ulosottoherrat kurvasivat Hondallaan annettuun kohteeseen ja mittausta suorittamaan. Mutta pihkura soikoon...ennen sitä he pysäköivät autonsa suoraan talon pihalla olevan vanhan Sisu kuorma-auton taakse,sillai kuolleeseen kulumaan ja eihän sitä talon isäntä huomannu.Ei. Ei huamannu..ei.
Ja voih!
Isäntä tuumasi että siirtää Sisun pois tieltä ja eikun  auto käyntiin,vaihde silimään ja pakki niinku päälle.
Tuuumssistarallaa !  Tömssistä.Kilinkali.Ruts.!! Ooonneksi ulosottomiehet olivat ehtineet autostaan pois.
Ooonneeksi.
Sisu raahasi ulosottomiesten Hondan kohden aika syvää ojaa ja  sen penkalle killumaan.Kiikun kaakun.
Ettei ojaan katolleen kellahtanu!
Ja aatana......hupsista keikkaa...ja jopa ulosottoherrat   lähtivät . Nahkaiset pitkät takkinsa liepeet vaan kuulemma ilmavirrassa väpätti....ja kännykät piraji....ja poliisit tuli....viidellä autolla...kiikarikiväärit kahdella kainalossaan.....ja isäntä putkaan....ja kuulustelu ja oikeus ja sitten paukautti  linnaa 1 vuosi..jonka Hovi alensi kahdeksaan kuukauteen....niin teki.
Isäntä ennätti tapahtumasarjan kamerallaan kuvata.
VVV kuulemma likos oli  = virkamiehen väkiuvaltainen vastustaminen.
PPP sanoi isäntä oikeudessa = Pieni pökköö pihallani. Juu...lautamiehiä/naisia hymyilytti..PPP.
Siis tositarinan opetus: Maksa  aina laskusi ajallaan ja jos et pysty ,niin koeta ainakin niskavaivasi hoidattaa ennen  ulosottomiesten/naisten saapumista.
Pöks.

23/3-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.

Ps: Honda meni lunastukseen ja  54000 Wanhanmarkan lasku....piikkiin.