torstai 20. maaliskuuta 2014

Rissala, minä ja ex pressa Tarha Halonen...

20/3-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Käytin muutaman päivän ihan tavallisia liikkumavälineitä, siis lentokalustoa ja onhan se mukavaa matkustamista. Pää-asia on kuitenkin ettei mene Malesian lennoille....?.
Kävin muutamassa tutussa paikassa (sattumalta) ja siinä ohessa juteltiin paljon Rissalan lentokentällä  3/10-1978 tapahtuneesta  lento-onnettomuudesta, joss kuoli kaikkiaan 15 ihmistä..
Mukana oli 3 kansanedustajaa ja oli vähällä ettei siinä olisi menehtynyt silloinen  SAK lakimies Tarja Halonen. Hän oli siihen aikaan raskaana ja lääkäri oli kieltänyt lentämiset . Hyvä säkä likalla oli taikka tarkemmin sanottuna kohtalo.
Lentokone oli Dc 3  ja tutkijat epäilivätkin onnettomuuden johtuneen vanhasta kalustosta.
Muuten yksi   menehtyneestä oli Ylivääpeli Seppo Raninen kuljetuslaivueesta jonka tunsin aika hyvin..................terveisiä   Utin laivueen  "tähystäjille".
Niin.
Ennyt taida tämän kummempaa tälläkertaa.Meinaa väsyttää reissaaminen ,mutta on pikkupakko tuon Putlerin takia.
Son tullu pöljäksi.
Toisaalta.....jos historiaa seuraa.niin suusjuoppo  Nikita  Krutsoff  aikoinaan luovutti Krimin Ukrainalaisille...tuosta noin vaan  ja nyt Putler ottaa maapläntin takaisin venäjän hellään huomaan. Breesneffi taas humalapäissään antoi armeijjalle käskyn ampua ohjuksia Usahan ja  onneksi muut ei käskyä totelleet. Ne oli siis selvinpäin ,taikka ainakin melkein.
Putlerilla ei ole kaikki kotona.
Siis....oi putler.....Pacem te poscimus !!!!!!
OK.


20/3-2014.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.